HTC One (M8) Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HTC One (M8) Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu
HTC'nin uzun süredir merakla beklenen yeni akıllı telefonu HTC One (M8) geçen ay resmi olarak tanıtıldı.

HTC One (M8) 11 Nisan tarihinde 2499 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

HTC One (M8) gücünü 2.3GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 801 (MSM8974AB) işlemcisinden alıyor. Asya'da ise 2.5GHz saat hızında çalışan Snapdragon 801 (MSM8974AC) işlemci ile satışa sunulacak.

2GB RAM bulunan telefonun dahili depolama alanı ise 16GB fakat kullanıcıya ayrılmış alan 10GB olarak karşımıza çıkıyor.microSD kart desteği ile 128GB'a kadar hafızayı arttırmak mümkün.

Telefonun arka tarafında ise iki 4MP çözünürlüğünde 1/3″ sensöre, f/2.0 odak genişliğine sahip Ultrapixel kameya yer alıyor. Ön yüzünde ise 5MP çözünürlüğünde kameraya yer verilmiş.

Android 4.4 işletim sistemi ve Sense 6 arayüzü ile gelen akıllı telefonun bataryası 2,600mAh olarak karşımıza çıkıyor.

ByTameral

ByTameral

Üye
bu telefonu alacak kişilere tavsiyem biraz daha bekleyin fiyatı düşer :seytan:

messevim

messevim

Üye
Böyle güzel bir telefonu bu fiyat etiketi sunmak telefonu bitirdi bence

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
pahalı :hmmm

_RYUK_

_RYUK_

Üye
htc çok yükseklerde uçuyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
Şuan için en beğendiğim telefon:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Htc bu fiyat politikasını değiştirmediği sürece hep yerinde saymaya devam edecektir ...
Çok saçma bir politikaya sahip.
LG G3 çıksa , özellikleri eminim bundan daha iyi olacaktır . Fiyat aralığı da 1800 - 1900 olarak varsayar isek , ben gidip bu cihaza 2500 tl neden vereyim yahu .
Para bu kadar kolay mı kazanılıyor ? :)

Htc , fiyatlar da kolay kolay indirime girmiyor 1 seneye yakın . ( üst model cihazlarından bahsediyorum . )

0MG90

0MG90

Üye
Çok iyi cihaz, yurtdışından almak daha iyi.
Htc bu fiyat politikasını değiştirmediği sürece hep yerinde saymaya devam edecektir ...
Çok saçma bir politikaya sahip.
LG G3 çıksa , özellikleri eminim bundan daha iyi olacaktır . Fiyat aralığı da 1800 - 1900 olarak varsayar isek , ben gidip bu cihaza 2500 tl neden vereyim yahu .
Para bu kadar kolay mı kazanılıyor ? :)

Htc , fiyatlar da kolay kolay indirime girmiyor 1 seneye yakın . ( üst model cihazlarından bahsediyorum . )
G3 de pahalı gelecek. Ucuz olmayacak,2K üstü olur o da.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çok iyi cihaz, yurtdışından almak daha iyi.

G3 de pahalı gelecek. Ucuz olmayacak,2K üstü olur o da.

2.500 asla olmayacaktır.
Umarım G3 ve Nexus 6 biraz gecikir G2'den sonra fiyatlarına göre Nexus 6 ya da G3'e gecmeyi planlıyorum.Bu süre uzar umarım G2'nin tadını çıkarmalıyım.
Bu fiyatla ölü dogmus bi model olmus M8

blacktalon

blacktalon

Üye
şu telefon alınmaz mı :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
2500'e öküz alırım

Ankesörlü Telefon ile gönderildi.

Üst Alt