Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
arkadaşlar yanlış anlamışsınız büyük kutucuğun daha büyüğü gelecekti ben onu sordum, bu arada gerçekten 620yede 3. Kutu gelecekmi :D

Onun 8.1 de gelmeyecek galba belki temmuzada gelir.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
620ye 3. Kutu geleceğine hala inanamıyorum:D

• Beğen
Tepkiler: marslin
Heimdalll

Heimdalll

Üye
kaynak kesinmişte ben görmedim, gelmeden inanmam

TurboCall

TurboCall

Üye
8.1 ilede konunun alakası yok ama.

TurboCall

TurboCall

Üye
yok ya 520 ile alt tarafı 0.2 inç var ona gelirse 620yede gelir neyse uzatmayalım birisi birazdan çıkışır

Oyle dusunme 2.5 hazır olun bence.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
ben 2.5 diye bişey olacağını sanmıyorum öyle olsa Microsoft hiç uğraşmaz 4.5 altındaki butun telefonlara onu verirdi

TurboCall

TurboCall

Üye
ben 2.5 diye bişey olacağını sanmıyorum öyle olsa Microsoft hiç uğraşmaz 4.5 altındaki butun telefonlara onu verirdi

Ancak 620 nin ekranı 0.2 incte olsa daha kucuk olduğundan olabilir ama 3 kolonda gelebilir yanıltmak istemem.

skynet

Üye
Bu günüde saymazsak şafak 5 :eller:

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
Heimdalll

Heimdalll

Üye
bu 2.5 kolon yanlış hatırlamıyorsam Bi videoda 520 üzerinde görülmüştü sonra yalanlanmıştı

TurboCall

TurboCall

Üye
bu 2.5 kolon yanlış hatırlamıyorsam Bi videoda 520 üzerinde görülmüştü sonra yalanlanmıştı

3 Kolonda yalanlanmıştı ama sonradan resmi olarak tüm cihazlara geleceği açıklandı herneyse arkadaşlar mutlaka gelicektir 3 kolon 620 yede zaten kapatıp açmalı olucağından 3 kolon gelir diye duşunuyoruz ::))

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll

yunusiyunus

Üye
2,5 mu 3 mü muhabbeti Varsa anlaşılan yine güncellemede en sona kalır 620 gibime geliyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
benim soruyu atlamayalım gençler :)

peki ben şimdi ilaçlı windows 8.1 bulsam ve baştan formatlayıp yüklesem windows 8 de aldığım sistem yansıması windows 8.1 de işe yarar mı? yoksa herşeyi baştan mı yüklemem gerekiyor?

TurboCall

TurboCall

Üye
benim soruyu atlamayalım gençler :)

peki ben şimdi ilaçlı windows 8.1 bulsam ve baştan formatlayıp yüklesem windows 8 de aldığım sistem yansıması windows 8.1 de işe yarar mı? yoksa herşeyi baştan mı yüklemem gerekiyor?

Onun konusu bura değil ama.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
konusu açıldı bende sorayım dedim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt