Windows Phone GroupMe Sohbet Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone GroupMe Sohbet Grubu
Arkadaşlar konulurda sohbet edilip konu takip edilemediği içim bu grubu açmak geldi aklıma katılmak isteyenler pm yoluyla programı indirip kaydolduktan sonra e-mail adresini bana atabilir gördüğüm gibi bende gruba eklerim. Hem böylece konular kirlenmemiş olur hemde daha hızlı sohbet eder kaynaşmış oluruz.

Grubun adı : Maxicep WP

Gruptakiler :

-ogzhnoTr
-Kaspersky Lab
-serinaga
-trecool
-enesparlak
-bugracivcik
-mia alfanso
-leeshore

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal ve GianniInfantino

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Böyle bir grubu düşündüğün için sana gerçekten teşekkür ediyorum. Umarım sohbetçi arkadaşlar katılırlar :)

serinaga

serinaga

Üye
Fikir çok iyi, umarım işe yarar ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Ben daha once açmıştım kapandı isterseniz gelicek olanlar gelebilir maxicep windows phone genel sohbet yazıp.

dakamon

dakamon

Üye
En güzeli en temizi ben kapanmaması yönünde oyumu kullanıyorum olurda adminler görürse kapatmasınlar.

Tost Makinası ile gönderildi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Destek veriyorsunuz katılın bari :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
düşünceleriniz güzel ama benden söylemesi katılımcı az olur nedeni ise forumdaki sohbet genelde msj kasma yada karşılıklı sataşma havasında geçiyor yani mevcut konu üzerinde yorumlar yapılıyor...

eneesparlak

Üye
Arkadaşım yükledim group me yi fakat buradan gruba vs nasıl üye olacağız-katılacağız öyle bir buton yok

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım yükledim group me yi fakat buradan gruba vs nasıl üye olacağız-katılacağız öyle bir buton yok

kayıt olduğun e mail hesabını pm at bana

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
lumıalarımızda diğer lumıası olanlarla grubta konusuluorudu pro felan yuklemeden bu omu ekle benıde [email protected]

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
o grubtan yapsana daha güzel olurdu

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
aslında her bolumun sohbet konusu olmalı bak o zaman ne sarar ne muhabbetler döner

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
abi onu geçde windows phone hub var xap dosyalarını alıp oyun yukluyorum orda face gibi canlı bi çhat yerı yapmışlar onlıne kullanıcılar konusuyor çok kullanıslı oyle olsaydı super olurdu : ) yada canlı chat odası mesajlaşma sıkıntı

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
trecool

trecool

Üye
Bende geldim pm attim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. (lm525)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Gençler katılın ya . Bence konu kapanmamalı.Neredesiniz arkadaşlar? En azından konuşmak için gelin,mesaj kasacaksanız yine kasın ama hiç böyle sohbet edebileceğimiz bir grubumuz olmasın mı? Koskoca maxicep ten sadece 5 kişi var. Neredesiniz ,nerede ?

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Bencede katılmalı insanlar, sürekli bildirim gelir diyorsanız mute özelliği var

TurboCall

TurboCall

Üye
Katılsammı Diye Düşünüyorum Ama Kullanıcı Azlığı Var Birde Groupmede Alıntı Falan Yok Çok Karışır.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt