Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

eyup ensar

eyup ensar

Üye

arkadaşlar 200 mb lık güncelleme geldi bana neyin nesi bu??

eyup ensar

eyup ensar

Üye
güncelleme olması için 200 mb alan lazım diyor demek ki daha küçük Bi güncelleme

TurboCall

TurboCall

Üye

arkadaşlar 200 mb lık güncelleme geldi bana neyin nesi bu??

200mb olduğunu nerden çıkardın ? Hata duzeltme guncelleştirmesi.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Boş verin, güncelleme var mı kontrol edin :)

Kedidir kedi.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Arkadaşlar sızıntılarda hiç görmedim hani feyse falan girmeden üst barda bildirim merkezinde cevap verebilme gibi bisi olcak söylentisi vardı noldu o?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Tartışma içerikli ve gereksiz sohbet nitelikli mesajlar silinmiştir!

Arkadaşlar, gelecek güncellemenin verdiği heyecanı ve beklemenin yarattığı sabırsızlığı anlayışla karşılıyoruz.

Ancak sizlerden de forum düzeni çerçevesinde anlayış bekliyoruz.

Lütfen gereksiz yorumlar yaparak, konuyu sohbet konusuna dönüştürmekten kaçınalım.

SDK veya WP8.1 Güncellemesinin özellikleri ve içerikleriyle ilgili haberler, soru ve sorunlar ve bunlarla ilgili yorumlar dışında muhabbete girmemeye özen gösterelim.

Konu, WP8.1 güncellemesi gelene kadar açık kalacaktır.
Ancak yukarıda da belirttiğim gibi bu süreçte sizlerden mesaj ve yorumlar konusunda biraz daha hassasiyetli davranmanızı rica ediyorum.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, mroy, skynet ve 10 diğerleri
hookword

hookword

Üye
Arkadaşlar sızıntılarda hiç görmedim hani feyse falan girmeden üst barda bildirim merkezinde cevap verebilme gibi bisi olcak söylentisi vardı noldu o?

Facebook onu android ve ios için yapacaktı belki bize de Bi güzellik yaparlar. Sdk izin veriyor diye okumuştum bir yerde tabi kesin değil.

Bay H

Bay H

Üye
Lumia Cyan güncellemesi ile birlikte kamera hassasiyetinde,gürültü azaltma algoritmasında ve renk yönetiminde iyileştirmeler yapılacağı belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: fraps34 ve ogzhnoTr
kursat99

kursat99

Üye
İyi o zaman kıçı kırık bir güncelleme için beklemeyecekmişiz.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ayın 10'unda preview gelecekti. Bu konu ile ilgili bir güncelleme var mı arkadaşlar?

dakamon

dakamon

Üye
Lumia Cyan güncellemesi ile birlikte kamera hassasiyetinde,gürültü azaltma algoritmasında ve renk yönetiminde iyileştirmeler yapılacağı belirtiliyor.

820 nin kamerasına o kadar laf ediliyor ya bari 820 nin üzerine yoğunlaşsalar da insanların istediği gibi yapsalar yani kamerayı tam performansta optimize etseler

Tost Makinası ile gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Bildirim Merkezinde facebook bildirimlerinden bir görüntü.
Herhangi birinin üstüne tıklayarak ilgili mesaja gidebiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, emz, pirenuri ve 4 diğerleri
remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar sdk 8.1'de mağazadan uygulama indiremiyorum. bilgisi olan var mı?

capkino06

Üye
arkadaşlar sdk 8.1'de mağazadan uygulama indiremiyorum. bilgisi olan var mı?
SDK da mağaza var mı bilmiyorum. Ama bildiğim kadarıyla SDK yoluyla mağazaya erişip uygulama kurmanıza izin verilmiyor.

ErenMSC

Üye
6 gün kaldı, Dayanın #MaxicepGenclik :ehe

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Takipçi Satın Al

Üst Alt