eyup ensar
Üye
burdaki eski biraz ama gerçi gdr3 te yapmıştım bi hesap onu yazdım açıldı teşekkr ederim yardımın için

burdaki eski biraz ama gerçi gdr3 te yapmıştım bi hesap onu yazdım açıldı teşekkr ederim yardımın için

rica ederimburdaki eski biraz ama gerçi gdr3 te yapmıştım bi hesap onu yazdım açıldı teşekkr ederim yardımın için![]()
güncelleme olması için 200 mb alan lazım diyor demek ki daha küçük Bi güncellemeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar 200 mb lık güncelleme geldi bana neyin nesi bu??
yanlış görmüşüm onu 200 mb lık alan lazımmış200mb olduğunu nerden çıkardın ? Hata duzeltme guncelleştirmesi.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Arkadaşlar sızıntılarda hiç görmedim hani feyse falan girmeden üst barda bildirim merkezinde cevap verebilme gibi bisi olcak söylentisi vardı noldu o?
14 Nisana uzadı.Ayın 10'unda preview gelecekti. Bu konu ile ilgili bir güncelleme var mı arkadaşlar?
Lumia Cyan güncellemesi ile birlikte kamera hassasiyetinde,gürültü azaltma algoritmasında ve renk yönetiminde iyileştirmeler yapılacağı belirtiliyor.
Bu iyimiş işte.
Bildirim Merkezinde facebook bildirimlerinden bir görüntü.
Herhangi birinin üstüne tıklayarak ilgili mesaja gidebiliyorsunuz.
SDK da mağaza var mı bilmiyorum. Ama bildiğim kadarıyla SDK yoluyla mağazaya erişip uygulama kurmanıza izin verilmiyor.arkadaşlar sdk 8.1'de mağazadan uygulama indiremiyorum. bilgisi olan var mı?