Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

capkino06

Üye
Dosyaları yavaş yavaş yüklüyor olmasınlar ?

Damacanayla gönderildi.
Olabilir saat 21.00 a yaklaşıyor yarım saat sonra bittiğini düşünürsek yayınlanadabilir adamların mesaisi 10 dakika sonra başlıyorda :ehe ama ben sanmıyorum geleceğini hele ki Windows 8.1 Update 1 den önce geleceğini hiç sanmıyorum. :)

kursat99

kursat99

Üye
Şimdi ABD de saat 11. Sabahleyin güncellemeyi verdiklerine göre bişeyler geliyor sanki... :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Olabilir saat 21.00 a yaklaşıyor yarım saat sonra bittiğini düşünürsek yayınlanadabilir adamların mesaisi 10 dakika sonra başlıyorda :ehe ama ben sanmıyorum geleceğini hele ki Windows 8.1 Update 1 den önce geleceğini hiç sanmıyorum. :)

olabilir ama preview olarak daha önce verilmesi beklenebilir

Damacanayla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Bencede ayın 10 undan önce vermezler :) ayı 3 e bölsen ilk parçası 10 una kadar olan süre olsa 10 u na kadar gelmesi lazım ama ikiye blersende 15. Ben bi 10 u geçelim diyorum ayın 10undan sonra her gün gelebilir :)

• Beğen
Tepkiler: capkino06
TurboCall

TurboCall

Üye
Artık yeter diyen kullanıcılar burdamı ?

• Beğen
Tepkiler: bj_kmurat, emz, kimbilir_01 ve 3 diğerleri
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bencede ayın 10 undan önce vermezler :) ayı 3 e bölsen ilk parçası 10 una kadar olan süre olsa 10 u na kadar gelmesi lazım ama ikiye blersende 15. Ben bi 10 u geçelim diyorum ayın 10undan sonra her gün gelebilir :)

part kelimesi ingilizcede 1,2,3,4 olarak alınıyormuş First part gibi bişey dememiş miydi ?

Damacanayla gönderildi.

Rainesto

Rainesto

Üye
620 de denedim hemen birşey geçti göremedim bile sonra güncel dedi 920 direkt güncel dedi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
beyler bende hollanda romu bana daha mı erken gelir acaba :D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve kamil5028347
TurboCall

TurboCall

Üye
Yoksa Yoksa Güncelleme Yükleniyormu Serverlara .:D.

• Beğen
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yine 15i olarak düşünelim gelmezse üzülmeyiz en azından

Damacanayla gönderildi.

kursat99

kursat99

Üye
Sahip olduğum Oxford sözlükte "part" ın anlamlarından biri "Equal Portion" olarak yazıyordu yani "eşit parça". 30/2 = 15 olduğuna göre 15 inden önce gelicek heralde.

• Beğen
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Sahip olduğum Oxford sözlükte "part" ın anlamlarından biri "Equal Portion" olarak yazıyordu yani "eşit parça". 30/2 = 15 olduğuna göre 15 inden önce gelicek heralde.

bende baktım şimdi Best yayınlarına sayı belirtmiyordu First part belki de kalıptır ?

Damacanayla gönderildi.

gkhnsrck

gkhnsrck

Üye
harbi sknti yapti bu 8.1 bekle bekle gelmiyo ertelenip duruyo cocuk kandiriyolar sanki..

kursat99

kursat99

Üye
Bende öyle düşündüm part ın tüm anlamlarına baktım ama konuyla ilgili tek akla yatkın anlam buydu. Belki başka kaynaklarda başka bir anlamı belirtebilir.

• Beğen
emz

emz

Üye
bende baktım şimdi Best yayınlarına sayı belirtmiyordu First part belki de kalıptır ?

Damacanayla gönderildi.

Arkadaşlar hepiniz çok taktınız şu part olayına. Cidden yeter ama. Sayfalar önce Ali Kemal abinin yaptığı bir açıklama vardı bununla ilgili. Okuyanlar anlardı zaten. Bu arada bu gelip giden yazı ne ayak? Saat 21:04. Bende kontrol edeyim. Ss alabilirsem atarım.

Telgrafla gönderildi.

Son düzenleme:
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
@papakudioflu @bulutsuzgece konuya bilginiz dahilinde bir açıklık getirmeniz mümkün mü acaba?

dakamon

dakamon

Üye
Biraz daha zorlarsanız İnglizce yi sökeceksiniz arkadaşlar :D

• Beğen
Tepkiler: emz, Rainesto ve TurboCall
TurboCall

TurboCall

Üye
Güncellemenin aynı anda verilmesi gibi birşey olabilir veyatta daha erken bununla ilgili söylendi zaten net tarih belli değil.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Takipçi Satın Al

Üst Alt