Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

fraps34

Üye
Anladım eğer doğruysa nokia büyük bir yenilik yapmış demektir. Yakınlık sensörüne gerek kalmamış : ))

Ekranın hassasiyeti çok yüksek olduğundan ekranı yüzümüze yakınlaştırdığımızı telefon algılayabiliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi ne anlatmak istemiş özetle ?
İki küçük live tile büyük bir obje algılayınca ekranı kapatıyor. Yani yüz,el veya dokunmatikte algılancak bir şey ekranda iki live tile'ı kapsadığınıda ekran kapanıyor.

zbahadir

Üye
Anladım eğer doğruysa nokia büyük bir yenilik yapmış demektir. Yakınlık sensörüne gerek kalmamış : ))

Ekranın hassasiyeti çok yüksek olduğundan ekranı yüzümüze yakınlaştırdığımızı telefon algılayabiliyor.

Tam aksine benim anladığım yakınlık sensörüyle telefonu kulağımıza yaklaştırdığımızı telefon anlayabiliyor.

PureFood

PureFood

Üye
İki küçük live tile büyük bir obje algılayınca ekranı kapatıyor. Yani yüz,el veya dokunmatikte algılancak bir şey ekranda iki live tile'ı kapsadığınıda ekran kapanıyor.
Bunun bildiğimiz yakınlık sensörüyle ne farkı var abi tam olarak. Ayrıca bu görevi kim gerçekleştiriyor ? Çorba oldu kafamda bu durum biraz :D

TurboCall

TurboCall

Üye
Çok saçma sistem ne demek yani belki telefonu iki elimle multitouch gibi yaptım tak kapanır öyle olmaz bence.

• Beğen
Tepkiler: emz ve YasirTaHazal
dakamon

dakamon

Üye
Ali kemal abinin dediği bence kısmen doğru ama bence şöyle bir durm olabilir o gösterilen bölgeye herhangi bir yerimiz değince telefon ekranı kapanıyor arama sırasında.

zbahadir

Üye
Ekrana birden fazla nesne aynı mesafeden yaklaştığında akıllı yaklaşım durumu oluşuyor. Telefonu duvara doğru yaklaştırırsanız bunun bir dokunma olmadığını anlayabilir gibi bir şey.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bunun bildiğimiz yakınlık sensörüyle ne farkı var abi tam olarak. Ayrıca bu görevi kim gerçekleştiriyor ? Çorba oldu kafamda bu durum biraz :D
Yakınlık sensörü sadece sensörü olduğu bölgeden algılar. Yani ekranın üst kesiminde ön kameranın yanındaki sensör belli bir mesafeden yakınlığı algıladığında aramalarda ekranı kapatır. Fakat bu sistemde ekranın alt kısmında iki live tile'lık bir alan da yakınlık algılayınca ekranı kapatabilir. Yüksek hassasiyetli dokunmatik Panel bu algılamayı yönetmek için kullanılmış. Zekice :alkis

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, kursat99, emz ve 1 kişi daha
PureFood

PureFood

Üye
Yakınlık sensörü sadece sensörü olduğu bölgeden algılar. Yani ekranın üst kesiminde ön kameranın yanındaki sensör belli bir mesafeden yakınlığı algıladığında aramalarda ekranı kapatır. Fakat bu sistemde ekranın alt kısmında iki live tile'lık bir alan da yakınlık algılayınca ekranı kapatabilir. Yüksek hassasiyetli dokunmatik Panel bu algılamayı yönetmek için kullanılmış. Zekice :alkis
İyi iş. :cool

ErenMSC

Üye
Şu Flash player yüzünden facebook oyunları WP ye gelmeyecekmi hiç :(

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Miracast desteğinin ilk nesil telefonlara gelmeyebileceği söyleniyor.
1520 ve sonrasındaki telefonlar için olacak sanırım :hmmm

tam olarak ne oluyor o özellik

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
tam olarak ne oluyor o özellik

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Kablosuz bağlantı üzerinden telefonun ekranını yine kablosuz bağlantı destekli televizyon, monitör vb şeylere aktarabiliyorsunuz.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bana bu hafta gelecek gibi görünüyor 8.1 preview..build de bitti,fazla geciktirmezler bence :) neticede nisanın 2. haftasına giriyoruz..ilk çeyrek doluyor ;)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
sekajmer

sekajmer

Üye
14 nisanda gelmezse şaşırmayacak insanlar . Burdasınız biliyorum. Gelin Bi sarılalım

• Beğen
Tepkiler: marslin, flutewoddy, emz ve 2 diğerleri
TurboCall

TurboCall

Üye
Bana ayın 8 i veyatta 10 u gelicek gibi duruyor.

Üst Alt