Samsung Galaxy Trend s7560

Sponsorlu Bağlantılar

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Trend s7560
Selamın Aleyküm Telefonum Samsung Galaxy Wonder'di Fakat Kırılınca Trend Almak Zorunda Kaldım. Trend'in Ne Romunu Bulabildim Nede Cwm Sini Burdaki Üstatlara Sesleniyorum @sir mordred Acaba Bu Cihaz İçin Rom Yoksa Bile En Azından Root Ve Cvm Varmıdır Kurulabılırmı Lınk'ı Varmıdır ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye

Bu cwmAyni yerde cm11 rom da var

Son düzenleme:
hasaneness

hasaneness

Üye
Selamın Aleyküm Telefonum Samsung Galaxy Wonder'di Fakat Kırılınca Trend Almak Zorunda Kaldım. Trend'in Ne Romunu Bulabildim Nede Cwm Sini Burdaki Üstatlara Sesleniyorum @sir mordred Acaba Bu Cihaz İçin Rom Yoksa Bile En Azından Root Ve Cvm Varmıdır Kurulabılırmı Lınk'ı Varmıdır ?
Kardes gecmis olsun atma efsaneyi de hatiralari buyuktur :D

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Paha bicilmez benim icin

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve hasaneness
sir mordred

sir mordred

Üye

Senin için biraz araştırma yaptımda trend kendi xda sayfasına mevcut değil maalesef kardeşim ama google üzerinden bi araştırmanı öneririm.
Gecikme için üzgünüm
Ayrıca wonder'ın kırılmış galiba geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, -Oruc ve hasaneness
K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
Senin için biraz araştırma yaptımda trend kendi xda sayfasına mevcut değil maalesef kardeşim ama google üzerinden bi araştırmanı öneririm.
Gecikme için üzgünüm
Ayrıca wonder'ın kırılmış galiba geçmiş olsun
Evet malesef kirildi saol

• Beğen
Tepkiler: pdr0138

torQaresma

Üye
kardeşim bu site de cm 11 bulunmakta s7560 kullanicisiyim benim cihaza oldu ancak wifi ve bluetooth aktif hale gelmiyor açılıyor diyor ama tekrar kapanıyor umarım sen yaşamazsın ve BU SORUNU ÇÖZEBİLECEK ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM

Takipçi Satın Al

Üst Alt