Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye

Windows Phone 8.1'den sonraki güncellemenin Windows Phone 8.2 olacağı söyleniyor.
Sanırım Ağustos ayı gibi çıkacakmış :hmmm

@papakudioflu

Windows phone 8,1 yükledik sıra 8,2 de hemde ağustos ayı :hmmm buna hani bir laf var ya (kargalar da inanmaz yada ufak atta civcivlerde yesin) derim.. söylentiyi bıraksınlarda artık icraata geçsinler bu saatten sonra tüm söylentilere kapalıyım..

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87

Rainesto

Rainesto

Üye
Önceden üreticiden alıyordu ücreti şimdi 9" altı cihazlardan ücret talep etmiyor artık ama illa bir yerden kazanayım diyor son kullanıcıdan bir şey kazanmak istiyor ama hiç kimse yanaşmaz böyle bir şeye şahsen ben almam giderim android cihaz alırım zaten yeterince para ödüyoruz Türkiye şartlarında vergisi algısı derken.

aynen Windows Phone hastasıyım ama para verip kullanmam

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

narnia16

narnia16

Üye
Bence üreticilere gönderilecek olan sürümlerde farklılık olur yani üretici isterse para verip daha çok özelliği olan sistemi kullanır istemezse daha az özellikli ücretsiz olanı kullanır. Öteki türlü son kullanıcıya ücretle OS satmak çok büyük saçmalık ve hata olur. Umarım düşündüğüm gibidir.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar yıllardır şunu hepiniz tecrübe etmiş olmalısınız. Marketteki oyun ve uygulamalardan tutun hayatımızdaki herşeye kadar kalite bedavaya olmuyor maalesef.

• Beğen
Tepkiler: emz
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Önceden üreticiden alıyordu ücreti şimdi 9" altı cihazlardan ücret talep etmiyor artık ama illa bir yerden kazanayım diyor son kullanıcıdan bir şey kazanmak istiyor ama hiç kimse yanaşmaz böyle bir şeye şahsen ben almam giderim android cihaz alırım zaten yeterince para ödüyoruz Türkiye şartlarında vergisi algısı derken.

Bana kalırsa ücretli olacak sürüm ekstra kurumsal özellik ve ayarları içeren "kurumsal sürüm" olacaktır.
Bireysel sürümde ücretlendirme olacağını sanmıyorum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, suyunsesi, capkino06 ve 1 kişi daha
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bana kalırsa ücretli olacak sürüm ekstra kurumsal özellik ve ayarları içeren "kurumsal sürüm" olacaktır.
En mantıklısı bu sanırım.

Rainesto

Rainesto

Üye

inşallah böyle olur

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Arkadaşlar yıllardır şunu hepiniz tecrübe etmiş olmalısınız. Marketteki oyun ve uygulamalardan tutun hayatımızdaki herşeye kadar kalite bedavaya olmuyor maalesef.
şahsi olarak hiç bir ücretli uygulama, oyun vs satın alıp yüklemedim yüklememde yükleyen arkadaşlarada saygı duyarım... ancak bahsettiğimiz kalite olayı sistemin sunduğu kendi kalitesi zaten bize sundukları kaliteye bakarak cihaza parasını ödeyip satın alıyoruz ve inşallah öyle olmaz olursada ayrımcılığa girer ve kimse bunu kabullenemez.

• Beğen
Tepkiler: capkino06

capkino06

Üye
İnşallah dediğiniz şekilde olur aksi taktirde kimse böyle bir şeyi kabul etmez. İki ayrı sürüm yapılıp here drive ve here drive+ da olduğu gibi bir sunum yapılabilir ücret ödendiği taktirde kurumsal cihaz olarak kullanıma imkan tanımaları mantıklı olacaktır. Yani ayrı bir paket yapılıp ben kurumsal kullanmak istiyorum dediğimizde parasını ödeyip güncelleme paketi şeklinde cihaza yüklenebilir. Fakat kurumsal olarak ayrıştırıldığında mail ve office uygulamalarını mı ücretlendirecek nasıl bir uygulama yapılır merak ettim. :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Güncelleme gelince alıntı yapın :D

Ankesörlü telefon ile gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
şahsi olarak hiç bir ücretli uygulama, oyun vs satın alıp yüklemedim yüklememde yükleyen arkadaşlarada saygı duyarım... ancak bahsettiğimiz kalite olayı sistemin sunduğu kendi kalitesi zaten bize sundukları kaliteye bakarak cihaza parasını ödeyip satın alıyoruz ve inşallah öyle olmaz olursada ayrımcılığa girer ve kimse bunu kabullenemez.
Atalarımız bile vakti zamanında ucuz etin yahnisi yavan olur demiş. Ben de isterim her türlü kaliteyi ucuza yada bedavaya kullanayım ama olmuyor işte :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah dediğiniz şekilde olur aksi taktirde kimse böyle bir şeyi kabul etmez. İki ayrı sürüm yapılıp here drive ve here drive+ da olduğu gibi bir sunum yapılabilir ücret ödendiği taktirde kurumsal cihaz olarak kullanıma imkan tanımaları mantıklı olacaktır. Yani ayrı bir paket yapılıp ben kurumsal kullanmak istiyorum dediğimizde parasını ödeyip güncelleme paketi şeklinde cihaza yüklenebilir. Fakat kurumsal olarak ayrıştırıldığında mail ve office uygulamalarını mı ücretlendirecek nasıl bir uygulama yapılır merak ettim. :)

WP8.1'de kurumsal yönden şu özellikler gelecekti:

Kod:
Kurumsal Özellikler ve Ofis

·  Kurum çıkışlı telefonların şifreleri uzaktan değiştirilebilir ve kilitlenebilir olacak.

·  Şifre korumalı ofis belgesi desteği.

·  E-postaları imzalama ve şifreleme için S/MIME desteği

·  Güvenlik duvarıyla korunan kurum kaynaklarına erişim.

·  Otomatik aktifleşen VPN

·  Kullanıcı izinleri için sertifika yönetimi.

·  Telefonun fonksiyonelliğini kontrol adına iyileştirilmiş MDM ilkeleri ve uygulama yükleme yönetimi (Belirli uygulamaları kurmanın engellenebilmesi vb).

·  EAP-TLS’li kurumsal Wi-Fi desteği

WP9'da bunlara ek bazı özellikler getirebilir ve ücretli olarak ek kurumsal özellikler içeren "WP9 Enterprise" diye bir sürüm çıkarabilirler :hmmm

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Atalarımız bile vakti zamanında ucuz etin yahnisi yavan olur demiş. Ben de isterim her türlü kaliteyi ucuza yada bedavaya kullanayım ama olmuyor işte :(
abi yapmayın lütfen ucuz derken 1500 -2000- 2500 tl lerden bahsediyoruz... zaten kalite olsun diye bu paraları vererek en üst seviye cihaz almıyormuyuz?. yada başka deyişle kalite olsun diye yıllarca nokıa diyip durmadık mı, kalite olsun diye gmd, piranha,gibi yada çakma cihazlardan uzak durmadıkmı neyin kalitesi daha anlamadım.. hem cihaza para verelim hemde yazılıma bu olacak iş dağil..

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve capkino06
emz

emz

Üye
WP9'un ücretli ve ücretsiz olmak üzere 2 farklı sürümü olması planlanıyormuş.
Ücretli sürümde biraz daha fazla özellik olacakmış, enteresan :hmmm

Şimdi Özgür abi bunu nereden çıkardılar? Eğer ücretli sürümde gerçekte de iyi özellikler olursa neden alınmasın ki? Ama fiyatı da önemli. Ayrıca merakım her üretici o zaman hangi sürümü satacak? Ayrıca hangi cihazları destekleyecek. En can alıcısı ise bu satın alma sadece tek cihazda mı olacak? Yoksa hesap üzerine mi? Mesela ben o telefonumu sattım yenisini aldım. Sonra bana yeni telefonda o sürümü kullandırtacak mı yoksa yeniden mi satın aldırtacak? Bunlar önemli işte. Yoksa alınabilir yani.

Telgrafla gönderildi.

capkino06

Üye
WP8.1'de kurumsal yönden şu özellikler gelecekti:

Kod:
Kurumsal Özellikler ve Ofis

·  Kurum çıkışlı telefonların şifreleri uzaktan değiştirilebilir ve kilitlenebilir olacak.

·  Şifre korumalı ofis belgesi desteği.

·  E-postaları imzalama ve şifreleme için S/MIME desteği

·  Güvenlik duvarıyla korunan kurum kaynaklarına erişim.

·  Otomatik aktifleşen VPN

·  Kullanıcı izinleri için sertifika yönetimi.

·  Telefonun fonksiyonelliğini kontrol adına iyileştirilmiş MDM ilkeleri ve uygulama yükleme yönetimi (Belirli uygulamaları kurmanın engellenebilmesi vb).

·  EAP-TLS’li kurumsal Wi-Fi desteği

WP9'da bunlara ek bazı özellikler getirebilir ve ücretli olarak ek kurumsal özellikler içeren "WP9 Enterprise" diye bir sürüm çıkarabilirler :hmmm

Olabilir. Bunlar zaten sıradan kullanıcının işine yarayacak şeyler değil benim işime yarayacak bir özellik yok şahsen. :oke:

Heimdalll

Heimdalll

Üye
biz 620ciler olarak 3 ay black i bekledik bunlar bizim için faso fiso

• Beğen
Tepkiler: skynet, Rainesto ve cesurpolis61
emz

emz

Üye
Eğer kurumsal olursa alan olmaz, ama normal kullanıcıları etkilerse, yazdığım gibi duruma bağlı. Gidip te 50-100₺ isterse alan olmaz. Ama çok yüksek bir meblağ olmazsa neden alınmasın? Tabi işe yarayacaksa

Telgrafla gönderildi.

Bay H

Bay H

Üye
İzleyemeyenler için Dailymotion birazdan geliyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: PureFood
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar hangi konuda geçtiğini unuttum da özür dileyerekten burada soruyorum. Hafıza kartlarıyla en son 2006 da ilgilendiğim için bilgisizim biraz. Bu kart 1520 de çalışır mı? düzelteyim veya bunlar?

Üst Alt