skynet
Üye
Arada bende de oluyor dert etmegüncelleme kısmında ve eposta hesap eşitlemede hata alıyorum net var bir şey gelicekmi hayırdır niye oluyor acaba

Arada bende de oluyor dert etmegüncelleme kısmında ve eposta hesap eşitlemede hata alıyorum net var bir şey gelicekmi hayırdır niye oluyor acaba

Eline sağlık iyi yapmışsınAnlık mesajlaşma uygulaması TicToc wp uygulaması için çalışıyormuş.

Kullandığımız operatörle de ilgili olabilir ben Vodafone kullanıyorum.iyi de, bende iletim raporu mesaj olarak değil. Tam ekran bildirim olarak geliyor. "Kapat" dediğinde gidiyor
aynen bende habaeri yeni gördüm çok iyi olur ancak tarih olarak bir şey söylenmemiş, acaba ne zaman gelirDokunmatik ekrana sahip olan dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar için geliştirilen Office sürümü aynı şekilde Windows Phone için de yayınlanacakmış. Evrensel uygulamaların en büyük faydası bu olacak sanırım![]()
Herhangi bir tarih verilmemiş ama kısa sürede geleceğini düşünmüyorum ben.aynen bende habaeri yeni gördüm çok iyi olur ancak tarih olarak bir şey söylenmemiş, acaba ne zaman gelir
Wp8.2 veya wp9 olacağı belirtiliyor. Önümüzdeki 6-8 aylık periyodda yayınlanması bekleniyor. Muhtemelen Kasım-Aralık döneminde.Windows Phone 8.1'den sonraki güncellemenin Windows Phone 8.2 olacağı söyleniyor.
Sanırım Ağustos ayı gibi çıkacakmış
@papakudioflu
Wp8.2 veya wp9 olacağı belirtiliyor. Önümüzdeki 6-8 aylık periyodda yayınlanması bekleniyor. Muhtemelen Kasım-Aralık döneminde.

Yehuuuuuuuuuuuuuuu5 kısa yol ayarının 6" ve üzeri cihazlar için geleceği belirtiliyor.

5 kısa yol ayarının 6" ve üzeri cihazlar için geleceği belirtiliyor.
illa dışlayacan yani bazı cihazları WP9'un ücretli ve ücretsiz olmak üzere 2 farklı sürümü olması planlanıyormuş.
Ücretli sürümde biraz daha fazla özellik olacakmış, enteresan![]()
Microsoft un işine akıl sır ermiyor