Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Anlık mesajlaşma uygulaması TicToc wp uygulaması için çalışıyormuş. :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bişey sorucam wifi ayarlarından proxy i açtım youtube a girebilmek için italyadan bi adresi yazdım hızlı bayağı . Fakat şöyle garip bir durum var . Mobil veri ayarlarına hiç dokunmamama rağmen mobil veriden artık giremiyorum hiçbir yere . Nasıl yapsam :D

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
iyi de, bende iletim raporu mesaj olarak değil. Tam ekran bildirim olarak geliyor. "Kapat" dediğinde gidiyor
Kullandığımız operatörle de ilgili olabilir ben Vodafone kullanıyorum.

zaakaan

zaakaan

Üye
Ağır çekim video gelecek değil mi?

narnia16

narnia16

Üye
Dokunmatik ekrana sahip olan dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar için geliştirilen Office sürümü aynı şekilde Windows Phone için de yayınlanacakmış. Evrensel uygulamaların en büyük faydası bu olacak sanırım :ehe

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Dokunmatik ekrana sahip olan dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar için geliştirilen Office sürümü aynı şekilde Windows Phone için de yayınlanacakmış. Evrensel uygulamaların en büyük faydası bu olacak sanırım :ehe
aynen bende habaeri yeni gördüm çok iyi olur ancak tarih olarak bir şey söylenmemiş, acaba ne zaman gelir

narnia16

narnia16

Üye
aynen bende habaeri yeni gördüm çok iyi olur ancak tarih olarak bir şey söylenmemiş, acaba ne zaman gelir
Herhangi bir tarih verilmemiş ama kısa sürede geleceğini düşünmüyorum ben.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Windows Phone 8.1'den sonraki güncellemenin Windows Phone 8.2 olacağı söyleniyor.
Sanırım Ağustos ayı gibi çıkacakmış :hmmm

@papakudioflu

Son düzenleme:
Bay H

Bay H

Üye
5 kısa yol ayarının 6" ve üzeri cihazlar için geleceği belirtiliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Phone 8.1'den sonraki güncellemenin Windows Phone 8.2 olacağı söyleniyor.
Sanırım Ağustos ayı gibi çıkacakmış :hmmm

@papakudioflu
Wp8.2 veya wp9 olacağı belirtiliyor. Önümüzdeki 6-8 aylık periyodda yayınlanması bekleniyor. Muhtemelen Kasım-Aralık döneminde.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Wp8.2 veya wp9 olacağı belirtiliyor. Önümüzdeki 6-8 aylık periyodda yayınlanması bekleniyor. Muhtemelen Kasım-Aralık döneminde.

WP9'un ücretli ve ücretsiz olmak üzere 2 farklı sürümü olması planlanıyormuş.
Ücretli sürümde biraz daha fazla özellik olacakmış, enteresan :hmmm

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Gelsin biran once

Ankesörlü telefon ile gönderildi.

PureFood

PureFood

Üye
Ucretli wp surumu mu haydaaa

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
5 kısa yol ayarının 6" ve üzeri cihazlar için geleceği belirtiliyor.

Aman diyim microsoft, bi özelliği de tam verirsin aman diyim :dry: illa dışlayacan yani bazı cihazları :kotu:

capkino06

Üye
WP9'un ücretli ve ücretsiz olmak üzere 2 farklı sürümü olması planlanıyormuş.
Ücretli sürümde biraz daha fazla özellik olacakmış, enteresan :hmmm

millet saf mı androide yönelir ios a yönelir niye kullandığı ürüne ekstra para ödesin ki :) Microsoft un işine akıl sır ermiyor :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Bugün geleceği yok ama insan bekliyor işte

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

capkino06

Üye
Önceden üreticiden alıyordu ücreti şimdi 9" altı cihazlardan ücret talep etmiyor artık ama illa bir yerden kazanayım diyor son kullanıcıdan bir şey kazanmak istiyor ama hiç kimse yanaşmaz böyle bir şeye şahsen ben almam giderim android cihaz alırım zaten yeterince para ödüyoruz Türkiye şartlarında vergisi algısı derken.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Üst Alt