Clash of Clans v5.172

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Clash of Clans v5.172
Android markette oldukça popüler olan bir online oyundur.Android 4.0.3 ve üzeri gerektirir.Türkçe desteği vardır

• Beğen
Tepkiler: soyupakhasan ve FeLonieS

FeLonieS

FeLonieS

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Buğra
0MG90

0MG90

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Kdrdmrlqq

Kdrdmrlqq

Üye
bu 5 şubat güncellemesi mi?

burakicyar

Üye
Market sürümüyle ayni deneyip yorum yazacığım.Evet sorunsuz calışıyor

kalem53

kalem53

Üye
Selam arkadaşlar direk konuya giriyorum. Clans of zombie oyununu biliyormusunuz ? Bu oyun clash of clans ile aynı, yanliz game killer ile bu oyunda hile yapili biliyor. Oyun yabanci dilde türk fazla yok veyabancilar hile yapamiyor. Orada bir turk klani kurmak istiyorum yani 50 oyuncu arkadaş gerek. Orda kurucamiz klan ile lig de birinciliği kimse alamicak elimizden eminim ilgilenen arkadaşlar beni [email protected] facebook adresimden ekleyebilir. Size ihtiyacim var beyler

41kartal

41kartal

Üye
Oyunda hile varmı acaba?

Luck Star

Luck Star

Üye
Hile kullananlari banliyorlarmis...

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
Elinr saglik

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Selam arkadaşlar direk konuya giriyorum. Clans of zombie oyununu biliyormusunuz ? Bu oyun clash of clans ile aynı, yanliz game killer ile bu oyunda hile yapili biliyor. Oyun yabanci dilde türk fazla yok veyabancilar hile yapamiyor. Orada bir turk klani kurmak istiyorum yani 50 oyuncu arkadaş gerek. Orda kurucamiz klan ile lig de birinciliği kimse alamicak elimizden eminim ilgilenen arkadaşlar beni [email protected] facebook adresimden ekleyebilir. Size ihtiyacim var beyler
Oyunun linkini atsana bi bakayım oyuna :)

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Clash of clans da türk adını 1. Sıraya taşimak icin oynuyoruz 12 kişilik bir ekibiz.Dişardan adam aliyoruz ama 2 gune birakmayacak kisiler gerek ..

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
fixana1

fixana1

Üye
MaxiCep'e özel Klan var, 50 level üzeri olanlar buyursun.

caca41

caca41

Üye
Dostm tam olarak anlayamadm bu yukledigin hileli versiyon mu acaba?

frdgngr

frdgngr

Üye
Android markette oldukça popüler olan bir online oyundur.Android 4.0.3 ve üzeri gerektirir.Türkçe desteği vardır

telefonu orj. roma döndürdüm android 2.3.4 te bunu oynamanın bir yolu yok mu acaba ?

M.F.E

Üye
android 4.0 uzeri istiyor 2.3 te oynayamazsin.

caca41

caca41

Üye
Dostum ben face telefondan giriyorum ekleyemedm sana baska sekil irtibata gecelim cunku ben daha oyunu bile bulamadm.

habbuj

habbuj

Üye
Teşekkürler :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt