Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Size Windows Phone ailesinin tek Ezik üyesi muamalesi yaptıklarını sonunda farketmişler ve özel bir güncelleme yapıyorlarmış. Tüm 620 lere WP 8.1 yerine WP 3.1 vereceklermiş :P
(Aman 620 ci arkadaşlar alınmasın ben işin esprisindeyim). :)
Şaka bi yana Elbette vermek zorundalar. Çünkü en baştan zaten resmi olarak sözünü vermişlerdi.

yalnız wp9'u diyorum :D

Ankesörlü telefon ile gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Mesaj ayarları

Mesajlaşma ekranı

Cortana bir zaman sonra sizinle ciddi ciddi sohbet etmeye başlıyor:kop:

• Beğen
Tepkiler: skynet
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Mesajlaşma ekranında bir fark göremedim ben ve sormak istediğim bişey var, mesaj iletildi bildirimleri yine normal mesaj gibi mi gelecek yoksa bildirim ekranında falan mı görünecek. @papakudioflu

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye

Bu çok iyi bi haber. Ben de sanıyodum ki WP 9 çıktığında bizim telefonlar çöp olcak. Keyiflendim şimdi :sirit:

Peki Ali abi bu WP 9'u biz eksiksiz mi alacaz, yoksa kırpılmış şekilde mi gelecek? Mesela 925'lere WP 9 eksiksiz olarak gelir mi?
Bu sorunun cevabı için henüz erken olabilir, hele ki konu Windows ise baya bi erken :kıskıs: malum sağı solu belli olmuyo adamların

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar kırılmış veya eksiksiz bir güncelleme diye bir şey. Telefonunuzun donanım bileşenlerinin desteklediği tüm özellikler tabiki güncellemede aktif olacak. Fakat bazı özellikler illaki Extra donanım desteğine ihtiyaç duyacaktır. Bunu da anlayışla karşılamak gerekir.

Gelelim bir diğer konuya:
Mobil Veri Hızlı AyarButonu

Görünürde bu ayar yok. Final güncellemede eklenir mi buna da bir cevap alamadım. Yalnız şöyle bir ihtimal varmış: mobil veriyi Wi-Fi Sense otomatik olarak yönetebilir. Bu durumda da kullanıcının mobil veri ayarına müdahele etmesini engellemek istemiş olabilirler.
@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, skynet, emz ve 1 kişi daha
sekajmer

sekajmer

Üye
Arkadaşlar Cortana için ingilizce kursuna başladım :D Cortana gelipte konuşamamak:( Anlayamazsınız.
bu arada Microsoft'tan nefret ediyorum

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, kaygisiz43, Dexter Morgan ve 2 diğerleri
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
sekajmer

sekajmer

Üye
iyi de, bende iletim raporu mesaj olarak değil. Tam ekran bildirim olarak geliyor. "Kapat" dediğinde gidiyor

dakamon

dakamon

Üye
@papakudioflu Ali kemal abi sen fazla cortana ile muhabbete girme yenge görürse yanlış anlayabilir :kop2::kop2::dover::dover:

• Beğen
Tepkiler: Serhan
4MaGuS

4MaGuS

Üye
güncelleme kısmında ve eposta hesap eşitlemede hata alıyorum net var bir şey gelicekmi hayırdır niye oluyor acaba

Dejavuex

Dejavuex

Üye
heyecan yaptırmayın insana gelirse söyleyin:P

Esendağlı

Esendağlı

Üye
dakamon

dakamon

Üye
@bulutsuzgece @papakudioflu sizlere özelden yazmıştım ama daha cevap vermediniz. Bi bakar mısınız. :)

Tost Makinası ile gönderildi.

Üst Alt