Lumia 720 Kasa açıklığı

Sponsorlu Bağlantılar

slymnpmk

slymnpmk

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 720 Kasa açıklığı
Arkadaşlar forumda konulara baktım varsa da ben bulamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim. telefonumu silikonlu kılıfla kullanıyodum ama 10-15 kez yere düşmüştür.
En serti 1-2 hafta önce en az 2 mt'den fayans zemine düşmesi oldu.(Şüphelendiğim düşüş.) Dün otobüste giderken öylesine kılıfı çıkardım gördüm ki sol kısım ekrandan ayrılmıştı.(Resimler aşağıda.)
Oturtmaya çalıştım falan nafile.
Acaba kırıldı mı yoksa sadece yerinden mi çıktı?
Sizce garantiye götürsem ne kadar ücret isterler?
Daha önce deneyimi olanlar bilgilendirirse sevinirim.
Yoksa kendim söküp oturtutmalımıyım?

NOT: Sökmek istesemde videoları izledim. T2 ve T4 tornavida lazım. T4 var ama önemli olan sim kart yuvasındaki vidayı söken T2 o da TR'de yok. Alibaba'da buldum. Ama TR'de satan varsa alabilirim.

[TBODY] [/TBODY]

bLnmz

bLnmz

Üye
Arkadaşlar forumda konulara baktım varsa da ben bulamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim. telefonumu silikonlu kılıfla kullanıyodum ama 10-15 kez yere düşmüştür.
En serti 1-2 hafta önce en az 2 mt'den fayans zemine düşmesi oldu.(Şüphelendiğim düşüş.) Dün otobüste giderken öylesine kılıfı çıkardım gördüm ki sol kısım ekrandan ayrılmıştı.(Resimler aşağıda.)
Oturtmaya çalıştım falan nafile.
Acaba kırıldı mı yoksa sadece yerinden mi çıktı?
Sizce garantiye götürsem ne kadar ücret isterler?
Daha önce deneyimi olanlar bilgilendirirse sevinirim.
Yoksa kendim söküp oturtutmalımıyım?

NOT: Sökmek istesemde videoları izledim. T2 ve T4 tornavida lazım. T4 var ama önemli olan sim kart yuvasındaki vidayı söken T2 o da TR'de yok. Alibaba'da buldum. Ama TR'de satan varsa alabilirim.

[TBODY] [/TBODY]
Cihazın garantili ise hiç elini sürme.
Garantiye götür. En azından servisin yapacağı işlem ile cihazının garantisine zarar gelmez. Tercih senin. Ben fikrimi sundum.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Cihazın garantili ise hiç elini sürme.
Garantiye götür. En azından servisin yapacağı işlem ile cihazının garantisine zarar gelmez. Tercih senin. Ben fikrimi sundum.
Katılıyorum.

fk555897

fk555897

Üye
Bence direk olarak servise götür. Servis ücret alsa bile fazla almaz.

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
slymnpmk

slymnpmk

Üye
    Konu Sahibi
Valla bende ilk gözü karartmıştımda sonra bi götürüyüm dedim. Salı ya da çarşamba götürüp sonucu belirtirim.

ErenMSC

Üye
Bendede çoğu kez düştü , hatta bi ara okulda cebimden düşmüş ayağımla üstüne bastıgım bile olmustur. Şuan haylen ilk günki gibi :ehe

blackcemre

Üye
Teleservice'ye gönder İstanbul yurtiçi kargo ile.

slymnpmk

slymnpmk

Üye
    Konu Sahibi
Teleses Ankara Nokia Care Perşembe verdim. Cumartesi teslim aldım. Öncelikle ücretsiz yaptılar şaşırdım. Aynı olay apple ya da samsungda olsa %80 kullanıcı hatası derdi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt