Stock Rom Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
Stock Rom Yardım
Selamın Aleyküm. Sizden Tek Bir İsteğim Var Rica Etsem Oda Stock Romlu Bir Telefondan Bana Dialer,Contacs,Messages,Keyboard Ların APK'sını Alıp Uplayabılecek Bırısı Varmıdır Acaba Ben CM9 Kullandıgım İçin CustomRom Orjinal Sürümlerini İstiyorum Fakat Bulamıyorum Bir Türlü...

sir mordred

sir mordred

Üye
Selamın Aleyküm. Sizden Tek Bir İsteğim Var Rica Etsem Oda Stock Romlu Bir Telefondan Bana Dialer,Contacs,Messages,Keyboard Ların APK'sını Alıp Uplayabılecek Bırısı Varmıdır Acaba Ben CM9 Kullandıgım İçin CustomRom Orjinal Sürümlerini İstiyorum Fakat Bulamıyorum Bir Türlü...

İstediğin uygulamalar samsung tarafından cihaza özel ve stock gingerbread işletim sistemine ait sistem uygulamalarıdır(dialer,messages falan) ve farklı android sürümlerinde bu sistem uygulamaları çalışmazlar(Force close,zorla kapat hatası) yada çalışsalar bile hatalı çalışırlar yani yapmak istediğin şey pek mümkün gibi görünmüyor(denemediğim için tam olarak yanlıştır diyemiycem ama %90 ihtimalle öyle görünüyor)

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
İstediğin uygulamalar samsung tarafından cihaza özel ve stock gingerbread işletim sistemine ait sistem uygulamalarıdır(dialer,messages falan) ve farklı android sürümlerinde bu sistem uygulamaları çalışmazlar(Force close,zorla kapat hatası) yada çalışsalar bile hatalı çalışırlar yani yapmak istediğin şey pek mümkün gibi görünmüyor(denemediğim için tam olarak yanlıştır diyemiycem ama %90 ihtimalle öyle görünüyor)
Peki Üstat O Tarz Bir Uygulama Yada XPERİA Klavye Linki Varmıdır.

sir mordred

sir mordred

Üye
K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
bu darkonun romlarında var mesela xpreıa klavye nerden bulcam onu ya

alattinctn

alattinctn

Üye

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
Bana Bunun Apk'sı Lazım Ses Acma Tusum Bozuldu CWM Gıremıyorum Romdada Yenıden Baslat Bolumunde Kurtar Yada Recovery Mod Yazısı Yok :(

alattinctn

alattinctn

Üye
rom toolbox pro yükle ordan rebooter kısmından recovery ye girebilirsin

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Xposed uygulamasi ile halledebilirsin

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Wonderim Kırıldı Suan Galaxy Trend Kullanıyorum Salıh Kardes Ona Nasıl Rom Cwm Ve Root Yapabılırım...

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Ozelden yaziyorum kardesim

Takipçi Satın Al

Üst Alt