Buralar durgunlaştı hayırdır ya sızıntı filan yokmu ?![]()
.Bi şey analmadıktan sonra???Geliştirici seçenekleri açıldı canlı yayın izlemek isteyenler tıklasın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.
Bi şey analmadıktan sonra???

Windows Phone 8.1 ile birlikte başlangıç ekranı yedekleme de gelebilir
Nasıl yani detaylarını biliyorsan açıklarmısın anlamadım?Windows Phone 8.1 ile birlikte başlangıç ekranı yedekleme de gelebilir
Vay vay vayİE11 geri, ileri...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
gelsin artık şu yahu 
Vietnam kaynaklı bir sitede paylaşılan görüntü ve altında ki yorum bu şekilde idi. Windows Phone 8.1 ile başlangıç ekranınızda ki kutu dizlimi de yedeklenecek. Benimde bildiğim bundan ibaretNasıl yani detaylarını biliyorsan açıklarmısın anlamadım?
Vay vay vaygelsin artık şu yahu
![]()
Benimde ilk aklıma gelen buydu. Bak bu iyi bir şey sıfırlamadan sonra tekrar ayarlama yapıyorduk.Vietnam kaynaklı bir sitede paylaşılan görüntü ve altında ki yaptım bu şekilde idi. Windows Phone 8.1 ile başlangıç ekranınızda ki kutu dizlimi de yedeklenecek. Benimde bildiğim bundan ibaret
tam sürümde gelecek, ama perwiev sürümü de kesin mi geleceğigold da 16 gb Class 10 hafıza kartı 32.90, almak isteyenlere duyurulur ben aldımİhtimal değil. Sdk'dan sızan bilgilerde olduğu biliniyor.
tam sürümde gelecek, ama perwiev sürümü de kesin mi geleceğigold da 16 gb Class 10 hafıza kartı 32.90, almak isteyenlere duyurulur ben aldım
bakıyorum birazdanBence windows 8.1 update 1 yayınlanmadan wp8.1 i vermezlerBu Gece Gelebilir Belki 4 April Yazıyor Resimde)))
Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

Başlat ekranı günlük düzenli olarak otomatik OneDrive'a yedeklenecek.Vietnam kaynaklı bir sitede paylaşılan görüntü ve altında ki yorum bu şekilde idi. Windows Phone 8.1 ile başlangıç ekranınızda ki kutu dizlimi de yedeklenecek. Benimde bildiğim bundan ibaret
Bence bu ie 11 değil. Mağazada olan tarayıcılardan biri@atil2a mobilden Flash Player istiyor nedir o acaba
edit: vidyo bu galiba mobil arkadaşlar burdan izleyebilir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız