Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
Onu eklesinler artık bir zahmet. Devrinin en iyi telefonlarından bir olan 5800XM den geçtim ben vallahi müzik konusunda çok aradım omu. Ama bu ayarlar çok basit şeyler. Hala ayarlarda sese girince hemen ekolayzır gelip kayboluyor zaten. Maksat gelen güncellemede bir özellik daha fazla olsun.
Bu arada batarya konusunda şikayet et. Değiştirte bilirsin bir yılın dolmadıysa.

Telgrafla gönderildi.
Taaa istanbula gidiyor ama.
Onu eklesinler artık bir zahmet. Devrinin en iyi telefonlarından bir olan 5800XM den geçtim ben vallahi müzik konusunda çok aradım omu. Ama bu ayarlar çok basit şeyler. Hala ayarlarda sese girince hemen ekolayzır gelip kayboluyor zaten. Maksat gelen güncellemede bir özellik daha fazla olsun.
Bu arada batarya konusunda şikayet et. Değiştirte bilirsin bir yılın dolmadıysa.

Telgrafla gönderildi.

emz

emz

Üye

Adminler bilginize @papakıdioflu @bulutsuzgece
Bu iki gündür site rezalet durumda. Bir türlü sayfa yüklenemiyor, gelmesi yavaş, mesajlar iki defa gidiyor. Saçma saçma işler oluyor. Bir bilgilendirme yapım neden oluyor? Zaten 1-2 haftadır bildirimler de sapıttı. Eksik eksik gelir oldular.

Bu arada turbo sen İstanbul'a yollamışsın da sizin orada yok muydu servis? Üst seviye diye İstanbul'a yollamışsındır. Eğer varsa servis yakınında oraya git söyle. Serviste bu hasarlar gerçekleşmiş de. Yoksa umurlarında olmaz. Sen sahip çıkacaksın cihazına. Zaten Ankara da kvk ya vermiştim eski telefonumu bir kere, aman Allah'ım onarımdan çok arıza yapmışlardı. Hele 5800 dokunmatiğinde. Bunlar bilindik olaylar. Ama üstüne gidersen ikinci sefer adam gibi yapıyorlar. Hele yapmasınlar üçüncüye veriyorsun inadına. Zaten artık yapmak zorundalar. Olmadı yeni telefon :D

Telgrafla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Adminler bilginize @papakıdioflu @bulutsuzgece
Bu iki gündür site rezalet durumda. Bir türlü sayfa yüklenemiyor, gelmesi yavaş, mesajlar iki defa gidiyor. Saçma saçma işler oluyor. Bir bilgilendirme yapım neden oluyor? Zaten 1-2 haftadır bildirimler de sapıttı. Eksik eksik gelir oldular.

Bu arada turbo sen İstanbul'a yollamışsın da sizin orada yok muydu servis? Üst seviye diye İstanbul'a yollamışsındır. Eğer varsa servis yakınında oraya git söyle. Serviste bu hasarlar gerçekleşmiş de. Yoksa umurlarında olmaz. Sen sahip çıkacaksın cihazına. Zaten Ankara da kvk ya vermiştim eski telefonumu bir kere, aman Allah'ım onarımdan çok arıza yapmışlardı. Hele 5800 dokunmatiğinde. Bunlar bilindik olaylar. Ama üstüne gidersen ikinci sefer adam gibi yapıyorlar. Hele yapmasınlar üçüncüye veriyorsun inadına. Zaten artık yapmak zorundalar. Olmadı yeni telefon :D

Telgrafla gönderildi.
İzmirde varda cihazı hemen istanbula yolluyor sorunlular adamlar galibaha tamire alındı yazıyorlar sonra ertesi gün bir bakıyorsun üst seviyede welcome istanbul ondan dolayı yollamıyorum :)

sekajmer

sekajmer

Üye
Abi özellik var ise kullanacaksın. Şarj umurumda bile değil glance hep açık. Çift dokunma kullanıyorum her açmaya, sürekli xenon flaş patlatıyorum, oyun oynuyorum , film izliyorum.
2 saat önce şarjdan çektim ve Youtube'den 2 saatlik film açtım kulaklığı takıp son ses izledim. Ve film biraz önce bitti, şarjım %90 ;)
rapor ; 2 saat online film %10 şarj yedi.

Önemsediğimde; 30 dakika film izleyeyim %30 gider.
Önemsemeyin. Özellik varsa kullanın. Kullanmadığınız özelliğin ne gereği var ki ? ;)

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve hookword
TurboCall

TurboCall

Üye
Abi özellik var ise kullanacaksın. Şarj umurumda bile değil glance hep açık. Çift dokunma kullanıyorum her açmaya, sürekli xenon flaş patlatıyorum, oyun oynuyorum , film izliyorum.
2 saat önce şarjdan çektim ve Youtube'den 2 saatlik film açtım kulaklığı takıp son ses izledim. Ve film biraz önce bitti, şarjım %90 ;)
rapor ; 2 saat online film %10 şarj yedi.

Önemsediğimde; 30 dakika film izleyeyim %30 gider.
Önemsemeyin. Özellik varsa kullanın. Kullanmadığınız özelliğin ne gereği var ki ? ;)
Bi yanlışlık olmasın 2 saatlik bir film 1520 de dahi 10 dan fazla alır :)

sekajmer

sekajmer

Üye
  • Beğen
Tepkiler: denizin
sekajmer

sekajmer

Üye
:evet:

TurboCall

TurboCall

Üye
2000mah batarya var benim 520 full wifi açık yüksek parlaklık konum kapalı bir filmi açınca +40 yada 30 batarya kalıyor 1430 mah şurdan yola çıkarsak 1020 4.5 ekranlı ve 2gb ramli dolayısıyla nerdeyse aynı hesaba denk geliyor nasıl 10 aldı orası meçhul yani. parlaklık fullmü konum açıkmı telefon uçabiliyormu ? :DNokia usa twitter hesabından hey duydunmu ? windows phone 8.1 ve cyan yakında tüm lumia modellerine geliyor yazdı tabi yakındaya inanmayın :D

sekajmer

sekajmer

Üye
wifi açık , Bluetooth açık, konum açık, pil tasarrufu devre dışı, parlaklık otomatik.

TurboCall

TurboCall

Üye
wifi açık , Bluetooth açık, konum açık, pil tasarrufu devre dışı, parlaklık otomatik.
Bu saatte blutooth napıyon ? parlaklıkdan kaynaklı az gitmiş olabilir zira otomatik yapınca azdan daha az oluyor :D

sekajmer

sekajmer

Üye
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
o zaman kesinlikle almayın ! 925 ince hafif ve harika bir görünümü var. 1GB ram ideal.
o zaman kesinlikle almayın ! 925 ince hafif ve harika bir görünümü var. 1GB ram ideal.

Galiba 930'u beklemek daha doğru olacak. Beklemek derken 2. ellerinin piyasaya düşmesini beklemek :naughty:
Yani beklemek için en az bi 6 ayımız daha var :thumbup:

sekajmer

sekajmer

Üye
Galiba 930'u beklemek daha doğru olacak. Beklemek derken 2. ellerinin piyasaya düşmesini beklemek :naughty:
Yani beklemek için en az bi 6 ayımız daha var :thumbup:
şuanda elinizdeki tel size yeter . Wp 8.1 gelmedi daha değiştirmek sadece israf olur

Rainesto

Rainesto

Üye
Sabah akşam bekliyoruz ortada birşey yok

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Burakkkk250
Dejavuex

Dejavuex

Üye
14 nisana atıldı çok güzel....

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mobil Veri Açma/Kapama kısayolundan hala haber yok :zzz:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve SamilGoktas
orian

orian

Üye
Mobil Veri de olmayı versin yav. Ama şu olabilir; Tuş Kilidi tuşuna az basılı tutunca Android OS'taki gibi ''Yeniden Başlat, Mobil Veri Aç/Kapat'' özellikleri olabilirDİ.

Üst Alt