Ubuntu Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi sen ubuntudu direk diski silip mi kurdun

ecel54

ecel54

Üye
flash bellek ile kurabilirsin. diski sil dediğin zaman neleri sildiğine bağlı garanti durumu

NEXUS

NEXUS

Üye
şimdi cd deki dosyaları görmüyor flash belleği görürmü? şuanda windows 7'yi indiriyorum ve bilgisayarı nasıl eski haline getircemişletim sistemi yok dedi bende bişey olmaz diye sil dedim nasıl olcak nasıl düzeltecemubuntu çok kötüymüş bu arada hiç kimseye tavsiye etmem ve yavaş

ecel54

ecel54

Üye
diski sildiysen eski haline gelmez. windows 7 yi tekrar kurman gerekir ve windows 7'deki dosyaların gitmiştir.

NEXUS

NEXUS

Üye
diski sildiysen eski haline gelmez. windows 7 yi tekrar kurman gerekir ve windows 7'deki dosyaların gitmiştir.
dosyalar önemli değil şuanda windows 7 iniyor , ve garantiye versek para karşılığında yapılırmı?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
İndir iso yu winrarla aç içindekileri formatladığın flaşa yaz

NEXUS

NEXUS

Üye
ve ne kadar para alırlar?
İndir iso yu winrarla aç içindekileri formatladığın flaşa yaz
samsung recovery ler filan gittimi şimdi :(1 saat sonra inecek şimdi farkedilir mi bu windows 7'yi kurarsam? birde servis ne kadar para alır , ubuntu çok kötü keşke kurmasaymışım.bi cevap lütfen

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Samsungun kendi sitesinde bilgisayar modeli özgü win7 vardı sanırım lisans koduda bilgisayara yapıştırıyorlar

ecel54

ecel54

Üye
harddiski tamamen sildiyse recovery gitmiştir. internet indirdiğin windows 7 oyananmamışsa farketmez.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
ecel54

ecel54

Üye
fiyat hakkında bilgim yok ayrıca servise gerek yok indirdiğin iso dosyası ile kur

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Bence indirmişken 8.1 indir :)

• Beğen
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
8.1 7 den daha hızlı :)

• Beğen
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Ubuntuda hızlıdır win 7 ye göre ama sende niye yavaş anlamadım

• Beğen
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Sürücülerden dolayımı aceba

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
Açık kaynak topluluğunun popüler Linux dağıtımlarından Ubuntu'nun yeni sürümü, yüksek çözünürlüklü ekran desteğiyle indirmeye açıldı. İndirmek için ...

• Beğen
Tepkiler: Metalci Melek
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Açık kaynak topluluğunun popüler Linux dağıtımlarından Ubuntu'nun yeni sürümü, yüksek çözünürlüklü ekran desteğiyle indirmeye açıldı. İndirmek için ...
:tşk:

Takipçi Satın Al

Üst Alt