Ayın 4Üne Kadar Sürüyor Ve İlk Kısımlarıda Dediklerine Göre Yani Pazar Günü Haftanın Sonu Belki Pazartesi Veyatta Bugün Akşam Saat 10 11 Sularında Gelebilir 10 Saat İleride Olduğumuz İçin.Pazartesiye kadar verseler şu güncellemeyi
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Ayın 4Üne Kadar Sürüyor Ve İlk Kısımlarıda Dediklerine Göre Yani Pazar Günü Haftanın Sonu Belki Pazartesi Veyatta Bugün Akşam Saat 10 11 Sularında Gelebilir 10 Saat İleride Olduğumuz İçin.

Saçma Birşey Olmuş Ama Android İşletim Sistemindede Mobil Veri Yok Yani Windows Phone 8.1 Finalinde Veyatta 8.5 Veyatta 8.9 Da Olacağını Sanmıyorum.Valla bence akıllılık edip tam sürüm verilene kadar geçen zaman içinde mobil veri hızlı ayarını da sisteme entegre edebilirler. Tabi akıllılarsa...
Saçma Birşey Olmuş Ama Android İşletim Sistemindede Mobil Veri Yok Yani Windows Phone 8.1 Finalinde Veyatta 8.5 Veyatta 8.9 Da Olacağını Sanmıyorum.
10una kadar süreceğini zannetmiyorum ben aslında windows 8.1 update 1 8 nisan yazmıştı en son kapatılışta ama hemen kapanmanın ardından verdiler anlamadım.Bence ayın 10 u na kadar gözünüzü kapatın beklemeyin derim![]()
Evet hiçbir işletim sisteminde yok gerek görmüyorlar demekki bencede gereksiz olur yanlışlıkla basılırsa faturaya kazık girer diye konmuyor olabiliriostada yok

Hatta 620 deki kolonları fazla bulmuş tek kolona düşürceklermiş :P620'ye kolon molon vermezler![]()
Nasıl androidte yokSaçma Birşey Olmuş Ama Android İşletim Sistemindede Mobil Veri Yok Yani Windows Phone 8.1 Finalinde Veyatta 8.5 Veyatta 8.9 Da Olacağını Sanmıyorum.

620 İçin daha önceki sayfalarda şunu okudum'' 520 ye verip 620 ye vermezse'' diye bir arkadaş söylemiş ama yazılım veyatta cep telefonu üreticileri her zaman donanıma bakmıyor ki 3 kolon yazılımsal özellik olarak gözüksede ekrana mesla 620 ye 5 kolon sığdıramazsınız minnacık kalır 520 4.0 inç onda tam durur okunaklı durur mesela atıyorum yani her zaman tüm özellikleri beklerseniz çoğu hayaliniz suya düşecektir Benden bir dost tavsiyesi.Hatta 620 deki kolonları fazla bulmuş tek kolona düşürceklermiş :P
Ne çektin be 620.
Nasıl androidte yok
iosta yok Android 2.36 sürümlerinde yok maalesefki.Nasıl androidte yok
İosta olmadığını biliyorumiosta yok
arkadaş android te yok deyince göstermek istedim
Hey allahımAndroid 2.36 sürümlerinde yok maalesefki.
2.36 yla wp8.1 i mi karşılaştırıyorsun be adam
4.4 e bakacaksın hadi hiç olmadı 4.0 üstüne bakacaksın karşılaştıracaksın 
Windows Phone İlk Vakitlerini Yaşıyor 2 Yıl Olmadı Çıkalı Android İle Her Zaman İlk Yıllarını Örnek Gösterirdiniz Ama Şimdi Hayret Herneyse Uykusuzluk HEP Bunlar Uykusuzluk .İosta olmadığını biliyorumarkadaş android te yok deyince göstermek istedim
Hey allahım2.36 yla wp8.1 i mi karşılaştırıyorsun be adam
4.4 e bakacaksın hadi hiç olmadı 4.0 üstüne bakacaksın karşılaştıracaksın
![]()
. Gülücüklerinde MAŞALLAHI Var Hani.
Arka Sayfada Kalmasın Diğer Arkadaşlarımızda Görsün Demi Ama .Bildirim Çubuğunun En Gelişmiş Hali Daha Doğrusu En Net Hali Seçenekler.
Windows Phone 8.1 İle Gelicek Olan Bildirim Çubuğu Videosu İzleyemeyen Veya Detaylı İzlemek İsteyen Arkadaşlar İçin.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızWindows phone 8.1 Lİ Cortana skype ile özdeş çalışıyor bunun anlamıda artık windows phone 8.1 ile cihazlarımıza skype kurulu olarak gelicek ve buna benzer uygulamalarda olabilir ancak şuanlık sadece skype.Artık Uygulama Güncellemeleri Bildirim Olarak Gelicek Tıpkı Android İşletim Sisteminde Olduğu Gibi Ayrıca İsteğe Bağlı Olarak Otomatik Güncelleme Yapılabilecek Ancak Bunun Yanında Mobil Verideyken 100Mb Sınırı Kalkabilir Belki Bir Bilgi Yok Bunun Hakkında.
Ve Artık Resimler Sağa Çekince Gözükmüyor Tıpkı Google Play Gibi Uygulama Açıklamasının Altında Baya Fazla Androide Benzemiş.Windows Phone 8.1 Ön İzleme (BETA) Sürümünden Kısa Bir Tanıtım Videosu WPCENTRAL Ekibi Tarafından Çekilmiş.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız@papakudioflu bizede 2 güne kalmaz gelir herhalde ?İnternet Explorer 11 İncelemesi.
4 Dakika Youtube Erişim Sorunu Çekenler İçin Hidemyass.com Yazıp Youtube Urlsini Yapıştırsın Sorununuz Kalmaz Hertürlü İzlersiniz.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızGalibaha Artık Telefonu Sıfırlayınca Gelen O Standart İnternet Sayfasının Yerini Başka Sayfa Almış Sonunda![]()
..Ben sana birinci ağızdan söylüyorum, bu karttan bende var kullanıyorum ve okuma hızı 30mb/s yazma hızı 10mb/s civarı. Bunlar kesin bilgiSitede okuma değil yazma hızı 30mb/s olarak yazıyor, başka yerlerde de aynı ki aslında bu bir şeyi değiştirmez ikisi de aynı kapıya çıkar zaten.
Ayrıca mesajın devamında belirtmiştim, fiyat farkı satışı yapan mağazaların farkından kaynaklanıyor.![]()