Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Pazartesiye kadar verseler şu güncellemeyi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
The Verge Tom Warren Sitesinde Birşey Paylaşıldı Cortana İncelemesi.
Link Olarak Veriyorum Video Embed Kodumu Ne İçermiyormuş.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye

TurboCall

TurboCall

Üye

Ayın 4Üne Kadar Sürüyor Ve İlk Kısımlarıda Dediklerine Göre Yani Pazar Günü Haftanın Sonu Belki Pazartesi Veyatta Bugün Akşam Saat 10 11 Sularında Gelebilir 10 Saat İleride Olduğumuz İçin.

dakamon

dakamon

Üye
Valla bence akıllılık edip tam sürüm verilene kadar geçen zaman içinde mobil veri hızlı ayarını da sisteme entegre edebilirler. Tabi akıllılarsa...

• Beğen
Rainesto

Rainesto

Üye
Ayın 4Üne Kadar Sürüyor Ve İlk Kısımlarıda Dediklerine Göre Yani Pazar Günü Haftanın Sonu Belki Pazartesi Veyatta Bugün Akşam Saat 10 11 Sularında Gelebilir 10 Saat İleride Olduğumuz İçin.

sabırsızlıkla bekliyorum :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye

VAŞŞŞŞŞ...:oha:

dakamon

dakamon

Üye
Bence ayın 10 u na kadar gözünüzü kapatın beklemeyin derim :)

TurboCall

TurboCall

Üye
Valla bence akıllılık edip tam sürüm verilene kadar geçen zaman içinde mobil veri hızlı ayarını da sisteme entegre edebilirler. Tabi akıllılarsa...
Saçma Birşey Olmuş Ama Android İşletim Sistemindede Mobil Veri Yok Yani Windows Phone 8.1 Finalinde Veyatta 8.5 Veyatta 8.9 Da Olacağını Sanmıyorum.

Rainesto

Rainesto

Üye
Saçma Birşey Olmuş Ama Android İşletim Sistemindede Mobil Veri Yok Yani Windows Phone 8.1 Finalinde Veyatta 8.5 Veyatta 8.9 Da Olacağını Sanmıyorum.

iostada yok

TurboCall

TurboCall

Üye
Bence ayın 10 u na kadar gözünüzü kapatın beklemeyin derim :)
10una kadar süreceğini zannetmiyorum ben aslında windows 8.1 update 1 8 nisan yazmıştı en son kapatılışta ama hemen kapanmanın ardından verdiler anlamadım.
iostada yok

Evet hiçbir işletim sisteminde yok gerek görmüyorlar demekki bencede gereksiz olur yanlışlıkla basılırsa faturaya kazık girer diye konmuyor olabilir :D

TurboCall

TurboCall

Üye
Hatta 620 deki kolonları fazla bulmuş tek kolona düşürceklermiş :P
Ne çektin be 620.
620 İçin daha önceki sayfalarda şunu okudum'' 520 ye verip 620 ye vermezse'' diye bir arkadaş söylemiş ama yazılım veyatta cep telefonu üreticileri her zaman donanıma bakmıyor ki 3 kolon yazılımsal özellik olarak gözüksede ekrana mesla 620 ye 5 kolon sığdıramazsınız minnacık kalır 520 4.0 inç onda tam durur okunaklı durur mesela atıyorum yani her zaman tüm özellikleri beklerseniz çoğu hayaliniz suya düşecektir Benden bir dost tavsiyesi.

TurboCall

TurboCall

Üye
İosta olmadığını biliyorum :) arkadaş android te yok deyince göstermek istedim :)
Hey allahım :D 2.36 yla wp8.1 i mi karşılaştırıyorsun be adam :) 4.4 e bakacaksın hadi hiç olmadı 4.0 üstüne bakacaksın karşılaştıracaksın :)
Windows Phone İlk Vakitlerini Yaşıyor 2 Yıl Olmadı Çıkalı Android İle Her Zaman İlk Yıllarını Örnek Gösterirdiniz Ama Şimdi Hayret Herneyse Uykusuzluk HEP Bunlar Uykusuzluk .:D. Gülücüklerinde MAŞALLAHI Var Hani.
Bildirim Çubuğunun En Gelişmiş Hali Daha Doğrusu En Net Hali Seçenekler.
Windows Phone 8.1 İle Gelicek Olan Bildirim Çubuğu Videosu İzleyemeyen Veya Detaylı İzlemek İsteyen Arkadaşlar İçin.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows phone 8.1 Lİ Cortana skype ile özdeş çalışıyor bunun anlamıda artık windows phone 8.1 ile cihazlarımıza skype kurulu olarak gelicek ve buna benzer uygulamalarda olabilir ancak şuanlık sadece skype.Artık Uygulama Güncellemeleri Bildirim Olarak Gelicek Tıpkı Android İşletim Sisteminde Olduğu Gibi Ayrıca İsteğe Bağlı Olarak Otomatik Güncelleme Yapılabilecek Ancak Bunun Yanında Mobil Verideyken 100Mb Sınırı Kalkabilir Belki Bir Bilgi Yok Bunun Hakkında.

Ve Artık Resimler Sağa Çekince Gözükmüyor Tıpkı Google Play Gibi Uygulama Açıklamasının Altında Baya Fazla Androide Benzemiş.Windows Phone 8.1 Ön İzleme (BETA) Sürümünden Kısa Bir Tanıtım Videosu WPCENTRAL Ekibi Tarafından Çekilmiş.
@papakudioflu bizede 2 güne kalmaz gelir herhalde ? :)İnternet Explorer 11 İncelemesi.
4 Dakika Youtube Erişim Sorunu Çekenler İçin Hidemyass.com Yazıp Youtube Urlsini Yapıştırsın Sorununuz Kalmaz Hertürlü İzlersiniz.
Galibaha Artık Telefonu Sıfırlayınca Gelen O Standart İnternet Sayfasının Yerini Başka Sayfa Almış Sonunda :D
Arka Sayfada Kalmasın Diğer Arkadaşlarımızda Görsün Demi Ama .:D..

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
Sitede okuma değil yazma hızı 30mb/s olarak yazıyor, başka yerlerde de aynı ki aslında bu bir şeyi değiştirmez ikisi de aynı kapıya çıkar zaten.
Ayrıca mesajın devamında belirtmiştim, fiyat farkı satışı yapan mağazaların farkından kaynaklanıyor. :)
Ben sana birinci ağızdan söylüyorum, bu karttan bende var kullanıyorum ve okuma hızı 30mb/s yazma hızı 10mb/s civarı. Bunlar kesin bilgi :sirit:

TurboCall

TurboCall

Üye
Windows phone 8.1 özelliklerinin eksik olarak gelceğini düşünen arkadaşlar için şöyle bir resim paylaşıyım.
Artık mesajlar aramalar yani 5 adet bildirim simgeleri bu yeni kilit ekranında yatay olarak duruyor yuvarlak olanda ise aynı kalıyor şahşıma ben bunu daha çok beğendim.Nokia Blogda Paylaşılan Bilgilere Göre Eğer Nokia Lumia 520 Sahibi İseniz Yakın Zamanda Güncelleme Yol Alacaktır Bilgisi Verildi! Ancak Tabikide Bizler Beta Sürümünü Bekliyoruz Onun İçin Değildi Bu Final Sürümü İçin Nokia 520 Ye Bunu Demiş Diğer Cihazlar Hakkında Şuan İçin Bir Bilgi Göremedim.
En Çok Satan Ve En Popüler Cihaz Diye Bahsedilmiş Nokia Lumia Değil Nokia Markası Adında En Çok Bahsedilen Ve Satın Alınan Cihaz 520 Diyor.
520 Ekranında Cortana Screenshot

Yüz Algılama Özelliği 520 Ye Tekrar Geliyor Yeni Kamera Uygulamasıyla.
Ayrıca Nokia Şu Konudada Bilgi Veriyor Here Drive+ Uygulamasını Ücretsiz Olarak Windows Phone 8.1 İle Cihazınıza Yükleyeceğiz Beklemede Kalın.Lumia 930 lumia icon ve 1520 nin eşit özellik olduğunu kastetmiş galibaha.

• Beğen

Üst Alt