Yanlış duymadıysam etkinliğe katılanlara Xbox One + 500 dolarlık mağaza çeki hediye ediyorlar![]()

k ?Stephen Elop sahnede...
WP8.1 güncellemesiyle cihazların daha iyi hale geleceğini ve güncellemenin tüm lumialara verileceğini söylüyor.
Hatta WP8.1 yüklü Lumia 520 gösteriyor
Bu arada yeni renk Lumia 1520 de geliyor. (Yeşil)
8.1 yüklü 520Stephen Elop sahnede...
WP8.1 güncellemesiyle cihazların daha iyi hale geleceğini ve güncellemenin tüm lumialara verileceğini söylüyor.
Hatta WP8.1 yüklü Lumia 520 gösteriyor
Bu arada yeni renk Lumia 1520 de geliyor. (Yeşil)
Yaşadık beyler bügünde gelebilir (2Nisan)Bugün gelme ihtimali hiç yok mu ?8.1 yüklü 520Yaşadık beyler bügünde gelebilir (2Nisan)
8.1 yüklü 520 de 3 kolon Varmı ? Izleyenler ?
WP de durum değiştiği için Androide göre söylemek saçma olur ki WP8.1 in gelişimiyle daha da artar, ama Buildde gösterilen tarayıcı içinde açılmış 3D grafik test ama normal benchmark testi için gfxbench uygulaması yakında diyor gelince tam değerleri alırsın.Max alınabilir puan kaç ki?
BENCE Bugün Verirler.Arkadaşlar bugün gelme ihtimali var mı şimdi yok mu ? benim gözüme uykuda girmez beklicem diye![]()
Arkadaşlar bugün gelme ihtimali var mı şimdi yok mu ? benim gözüme uykuda girmez beklicem diye![]()
ende yok yüklesene bakalım.Arkadşalr bende 1 güncelleme var diyo. Şuanki sürüm 8.0.10517.150 l920 ?
varArkadaşlar bugün gelme ihtimali var mı şimdi yok mu ? benim gözüme uykuda girmez beklicem diye![]()
devoloptan güncelle diyorum bekliyor hata veriyor
o nasıl oluyor? Hata yı değil develop kısmını kastederek soruyorum kardeşdevoloptan güncelle diyorum bekliyor hata veriyor