Android TV alacağım hic bir bilgim yok?

Sponsorlu Bağlantılar

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Android TV alacağım hic bir bilgim yok?
Arkadaslar bana android TV önerisi için yardımcı olursanız cok memnun olurum....
1-Wifi ile internet vererek tarayıcı da gezmek.
2-Bluetooth ile mause ve klavye bağlamak veyahut USB sinden mause bağlamak.
3-Tarayıcısı mutlaka olmalı.
4-Birazda hızlı program geçişleri olmalı.
5-Fiyatına değmeli uygun olmalı.

Cevaplarınız benim için cok onemli :-) şimdiden hepinize teşekkürlerimi sunarım...

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
android tvler çıktımı yav :hmmm

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Var var coktan cikti bir suru çeşidi var ama hangisine karar vereceğim bilemiyorum once arkadaşları bekliyorum yorumları onemli
Bilmeden yanlis ürüne düşmek istemiyorum

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
aynen bilgim olsa model ismi falan verirdim fakat daha yeni öğreniyorum android tv oldugunu arkadaşlar söyler

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Insallah
cevap gelmedi kimseden :-(

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
harbiden kimse anlamıyormu ki

ozakin70

ozakin70

Üye
Android tv dediginiz Asuscast veya chromecast gibi seylermi yoksa bildigin ekranli cihaz mi

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
O dediklerinden de pek anlamıyorum ilk defa duydum kusuruma bakma.
Benim kast ettigim flash disk veya mini uydular gibi hdmi den veya USB den bağlayıp android telefon gibi menüsünde gezerek telefondaki gibi TV de tarayıcıda gezmek bluetooth veya wifi host tan vs video foto gönderip bakabilmek büyük ekranda.

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Bir cok marka var gittigidiyora android TV diye yazdığınız da bir suru model ve marka cikiyor ama hangisi iyi bilmiyorum
Bilen arkadas varsa bir aydınlatsa bizleri co makbule geçerdi

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
he öyle desen :) onlara android tv denmiyor android çubuk diyorlar genelde başlıgı değiştirirseniz size yardım ederler :)

• Beğen
Tepkiler: theyunus
ozakin70

ozakin70

Üye
O dediklerinden de pek anlamıyorum ilk defa duydum kusuruma bakma.
Benim kast ettigim flash disk veya mini uydular gibi hdmi den veya USB den bağlayıp android telefon gibi menüsünde gezerek telefondaki gibi TV de tarayıcıda gezmek bluetooth veya wifi host tan vs video foto gönderip bakabilmek büyük ekranda.
Tmn iste benim dediklerimde o zaten asusunki ni bulabilirsin ama gooflein cakmak buyuklugundeki daha mobil kucucuk bisey Türkiye de bulabilirmisin bilmem

• Beğen
muratvemine

muratvemine

Üye
Android tv almaniza gerek yok Androidli uydu alicilari bu isi yapiyor zaten :)

• Beğen
theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Android tv almaniza gerek yok Androidli uydu alicilari bu isi yapiyor zaten :)
Cok iyi hangileri iyi hangi marka tavsiye edersiniz. Cevap için tesekkurler bilmiyordum sayenizde onu da öğrenmiş olduk bilgi verirseniz sevinirim

muratvemine

muratvemine

Üye
Cok iyi hangileri iyi hangi marka tavsiye edersiniz. Cevap için tesekkurler bilmiyordum sayenizde onu da öğrenmiş olduk bilgi verirseniz sevinirim
Next Pandora uydu alıcısı, Android uygulama merkezi ve fazlasıyla yeni eğlence kaynağınız olabilir!

Next&NextStar'ın, en son teknolojiyle ürettiği Next Pandora uydu alıcısı, Android uygulama merkezi ve sosyal paylaşım uygulamalarıyla yeni eğlence kaynağınız olacak.

Next&NextStar'ın HD kalitesinde görüntü sunan Next Pandora uydu alıcısı, TV ve interneti bir araya getirerek kullanıcılarına farklı bir deneyim sunuyor. Next Pandora uydu alıcısı, klavye ve mouse özellikleri taşıyan kablosuz kumandası ile uydu alıcısı ve internet tarayıcısını aynı ekranda kullanma ayrıcalığını sunarken, Android uygulama merkeziyle de eğlencenin kapılarını aralıyor.

8 GB hafızası, 3D/2D grafik desteği ile Android uygulama merkezinde bulunan oyunlarıyla TV izlemekten daha fazlasını sunan Next Pandora, çocuklarınız için de eğlence kaynağı olacak. Multitasking (Çoklu Görev) özelliğiyle birden fazla uygulamayı aynı anda çalıştırabilen Next Pandora uydu alıcısı Twitter, Facebook, DailyMotion, YouTube, Flickr gibi sosyal paylaşım uygulamalarını aynı anda kolayca kullanabilme imkanı sunuyor.

7 günlük elektronik program rehberi (EPG), 20 bin TV ve radyo kanalı hafızası, web tarayıcı ve e-mail uygulamaları, 4 adet USB girişi ve dahili kablosuz ağ bağlantısı (Wi-Fi) ile tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren Next Pandora uydu alıcısı, Android 4.0.3 işletim sistemine sahip. Next Pandora Uydu Alıcısı perakende satış fiyatı 499 TL.

• Beğen

Üst Alt