Püf Noktası Microsoft'tan Yaz Saati Jesti

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft'tan Yaz Saati Jesti
Arkadaşlar bildiğiniz üzere 1 gün gecikmeli olarak yani bu gece yaz saati uygulamasına geçiliyor ve saatleri 1 saat ileri alıyoruz. Bu gün dikkat ettiyseniz pc ler ve bir çok markanın telefonları saatlerini bu gün 1 saat ileri aldı ama wp cihazlar da ve güncelleme yapılan win. kullanan pclerde herhangi bir sorun yok .

Bunun sebebi Ms in haftalar öncesinden yapmış olduğu bir çalışmaymış . Şöyle ki pcler için ufak bir güncelleme yayınlamışlar ve bu karışıklığın önüne geçmişler. Güncellemeyi yapmayanlar güne 1 saat ileride başlarken güncellemeyi yapanlarda sorun yaşanmadı ve bu gece pcleri 1 saat ileri olarak ayarlanacak. Ben şahsen yapmadım ve telefonum şuanda 22.55 gösterirken pc 23.55 gösteriyor : ) Ayrıca yukarıda da belirttiğim gibi wp lerde herhangi bir sorun yok .

Kısaca anladık ki herkesin telefonu akıllı ama bizim ki onlarınkinden de akıllı : )

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
benim pc de telde 00:02 gösteriyor :zong:

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik ve alasulumurat
alasulumurat

alasulumurat

Üye
iyi de Windows 8,1 pro kullanıyorum. Saatler dün geceden 1 saat ileri alındı. Ve sabah güncellemeleri kontrol ettiğimde hiç güncelleme yok diyor. nasıl kıyak bu anlamadım :)
benim pc de telde 00:02 gösteriyor :zong:
O da iyimiş :)

• Beğen
Tepkiler: qweratomic ve Silinen Üye 1145465
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
ben xp kullanıyorum şuan 00.04 telefondada aynı 00.04 :cool

kamuraN021

kamuraN021

Üye
telefonum 00:7 pc im 23:07

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Valla benim telefon 1 saat geride geliyor : ) hatta evde 3 tane lumia var 3üde aynı 1 saat geri

Rainesto

Rainesto

Üye
Benim telefonun saati alınmadı :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
csH

csH

Üye
Benim saat sabah ileri alınmış kol saatimle farklıydı sonra biraz daha uyuyayım dedim uyanınca saate baktım yine aynı yani tekrar geri almış :)

Lumia 620 ile gönderildi.

m542tf

m542tf

Üye
Dün gece telefon saati 3 ten 4 e ileri almıştı sabah ta 09 dan 08 e geri çekti

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
0MG90

0MG90

Üye
Ya sabır:D

Anußis