Öneri Bakın Ne Fark Ettim(Bir kandırmacaya tanık oluyoruz)

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
mail attım cevap yok . bu beklenirdi zaten :D

• Beğen
Tepkiler: mehmettech

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
G2 nin gold daki 16 gb lik olanına bkmıştım 1449 tl idi mağazasına gittim 1500 dedi o internetteki fiyatı dedi almadım.
Zaten 32 gb olanıyla arasında 100 tl fark var, teknosa gibi yerlerden alırsanız o 100 tl yi ödeyip 1600 e yine 16 gb lik alıyosunuz garanti farkı var. Benimde bütçemi aştığı için almadım :)Demek one max 3 bin tl imis helal olsun bu golda büyük indirimler yapıyo :D :D

• Beğen
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Vay anasını neler çıktı böyle yav :ehe

Luck Star

Luck Star

Üye
G2 nin gold daki 16 gb lik olanına bkmıştım 1449 tl idi mağazasına gittim 1500 dedi o internetteki fiyatı dedi almadım.
Zaten 32 gb olanıyla arasında 100 tl fark var, teknosa gibi yerlerden alırsanız o 100 tl yi ödeyip 1600 e yine 16 gb lik alıyosunuz garanti farkı var. Benimde bütçemi aştığı için almadım :)Demek one max 3 bin tl imis helal olsun bu golda büyük indirimler yapıyo :D :D

abi gold da ne olaylar oldu bilseniz. 1450 lira yazan laptop vardı i5 - 8gb ram -gt730m ekran kartı . yani taş bi makinaydı . adamlar gün içinde fiyat değiştirmişler nedeni ise dolar artmış . aferim dedim devam edin .. evin yanında gold var 2 senedir uğramıyorum .

Artık Teknosa pahalı kaçmıyor 3 aşşağı 5 yukarı her yerde aynı fiyat. yada Vatan Bilgisayardan alışveriş yapın..

eğer ucuz birşey alcaksanız akakçe gibi yerlerde araştırmakta fayda var..

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
:) ben geçen günlerde kardeşimin gazıyla 150 liralık ayakkabı indirime girmiş diye 80 liraya aldım ertesi gün 39 liraya düşmüş :D evlat acısı gibi geldi. Çünkü 2 tane almıştık .
Çünkü 2 tane almıştık lafın bitirdi beni....

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Dediğin gibi 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatlar. G2 aştı alamadım. Tamda teknosadaydım baktım nexus 5 gelmiş onu aldım. Goldda vatanda falan daha ucuz olur sanıyodum ama şuan golddada 1399 tl ayrıca ithalatçı firma garantili.

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben kvk dan 3 ay once 16gb 1440 a aldim orjinal lg garantili . Hemde 30 liralik voia kilif + ttec ekran jilatini + otg kablo :)

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
yani taksit yasası gelmeseydi elimde g2 vardı şimdi :D

• Beğen
binnurdans

binnurdans

Üye
:D

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
artık anca 2-3 aya her ay koseye 500 600 tl atarak alcaz napalim :D emekli maaşıda düşürüldü zaten :D sonum ace ile gözüküyor :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ben kvk dan 3 ay once 16gb 1440 a aldim orjinal lg garantili . Hemde 30 liralik voia kilif + ttec ekran jilatini + otg kablo :)
Baya iyi almışsın az daha 1450 ye ithalatçı firma garantili g2 alacaktım son anda lg garantili nexus 5 aldım. Sen mağazadan almadığından öyle karlı olmuş :) benim taksit sıkıntım vardı son ana kadar bekledim kalkmadan bigün önce aldım :D

0MG90

0MG90

Üye
Baya iyi almışsın az daha 1450 ye ithalatçı firma garantili g2 alacaktım son anda lg garantili nexus 5 aldım. Sen mağazadan almadığından öyle karlı olmuş :) benim taksit sıkıntım vardı son ana kadar bekledim kalkmadan bigün önce aldım :D
Bende karar verebilseydim alacaktım :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
g2 ye karar verdim biyere gidiyorum kalmadı diyo biyere gidiyorum o netteki fiyatı diyo bütçemi aştı. Kaç ay araştırmama rağmen orda başka telefonlara aklım kaydı aralarından en iyisinin nexus 5 olduğuna karar verip aldım :D gerçekten zor karar vermesi

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Gold mu o NORMAL :cool

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Burda gold u gömüyoruz ama sadece o değil diğer mağazalarda yapıyo :D

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
Ben taksit yasasinin ne zaman gelecegini bilmiyordum yoksa son gun nexus 5 alirdim taksit yasasindan sonra g2 bakmaya basladim ve arayuz bakimindan g2 ye karar verdim 2-3 aya hayirlisiyla alicam

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
2 3 aya g3 m8 g2 mini falan gelir :D vatanda kredi bimeksde hediye çeki olayı falan var bi araştır istersen

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
Arastirdim vatan 2500 tl veriyor kredi olarak fakat yeni dershaneye kaydoldum ve 24 nisanda aracin kredisi bitiyor 24 mayis ilk taksit ancak mayistan sonraki ay

Üst Alt