Demek one max 3 bin tl imis helal olsun bu golda büyük indirimler yapıyo
G2 nin gold daki 16 gb lik olanına bkmıştım 1449 tl idi mağazasına gittim 1500 dedi o internetteki fiyatı dedi almadım.
Zaten 32 gb olanıyla arasında 100 tl fark var, teknosa gibi yerlerden alırsanız o 100 tl yi ödeyip 1600 e yine 16 gb lik alıyosunuz garanti farkı var. Benimde bütçemi aştığı için almadımDemek one max 3 bin tl imis helal olsun bu golda büyük indirimler yapıyo
![]()
![]()
Çünkü 2 tane almıştık lafın bitirdi beni....ben geçen günlerde kardeşimin gazıyla 150 liralık ayakkabı indirime girmiş diye 80 liraya aldım ertesi gün 39 liraya düşmüş
evlat acısı gibi geldi. Çünkü 2 tane almıştık .
yani taksit yasası gelmeseydi elimde g2 vardı şimdi![]()

artık anca 2-3 aya her ay koseye 500 600 tl atarak alcaz napalimemekli maaşıda düşürüldü zaten
sonum ace ile gözüküyor
![]()

Baya iyi almışsın az daha 1450 ye ithalatçı firma garantili g2 alacaktım son anda lg garantili nexus 5 aldım. Sen mağazadan almadığından öyle karlı olmuşBen kvk dan 3 ay once 16gb 1440 a aldim orjinal lg garantili . Hemde 30 liralik voia kilif + ttec ekran jilatini + otg kablo![]()
benim taksit sıkıntım vardı son ana kadar bekledim kalkmadan bigün önce aldım 
Bende karar verebilseydim alacaktımBaya iyi almışsın az daha 1450 ye ithalatçı firma garantili g2 alacaktım son anda lg garantili nexus 5 aldım. Sen mağazadan almadığından öyle karlı olmuşbenim taksit sıkıntım vardı son ana kadar bekledim kalkmadan bigün önce aldım
![]()