925'e bayılıyorum ya çok hoş bir telefon bundan sonraki hedefim oartık yazın alırım belkı 925 i
donanım olarak fark yok zaten bı fark hafıflıgı ve kamerası dıye bılıyorum ama yınede lumıa candır gerisi heyecan tabı sözüm 720 üstü925'e bayılıyorum ya çok hoş bir telefon bundan sonraki hedefim o
intarnette s3 mınıyı verıp l920 alıyorum ve üste 150 tl veriyorum l920 yorumlarınızı alıyım ıyımı sızce
aynen kardesım kurtuldum su ıllet telefondan ama yınede androıde baslıyanlara gore ıyı bır telefonS3 mini verip 920 almanız iyi olmuş.
820 almıstım ama begenmedım ve gerı verdım sonra ıse 920 ıle anlastım ve salı gunu alıyorum allah ızın verırsegünde 1 telefon değiştiriyorsunuz galiba bi konuda da lumia 820 aldığınızdan bahsettiğinizi görmüştüm
Lumia 625 ile MaxiCep Windows Phone uygulamasından gönderildi.
samsung ısteyenler ıcın androıde yenı baslayanlar ıcın s2 s3 mini ucuz ve mantıklı tabı 2. ellerieee kullanıcılarda gelsın ıyıkıde vermısım 820yi sansıma adam ucuz ıstedı ıyı bı abıKağıt üzerinde daha düşük seviyede görünüp ama daha iyi olan cihazlar da var androide başlayacaklar için.![]()