Bekliyoruznisan ayı ilk haftası güncelleştirme kontrolü et o zaman gelicek...

Bana bu gün geldi hızı acaip derecede artmış önceden çok az kasıyordu şimdi hiç yok kasma ama du t9 kötü olmuş ve batarya da çabuk bitiyor kalibrasyon yapmak gerek
En sağlıklı güncelleme için güncellemeden önce Telefona format atıp telefonlu kapatıp açın ve güncellemeyi yaptın telefonu kapatıp yeniden baslatin
Boyle olmasi gerekseydi marka tarafindan uyari olurdu kanaatindeyim.Bence gerek yok boyle bir uygulamaya.Lg destek hattina attigim maile istinaden konusuyorum nisan icinde olacagi kesin fakat gun tarih vermiyorlar.Eger israr etmek isterseniz lg sayfasindan mail atabilirsiniz cevap donuyorlar.En sağlıklı güncelleme için güncellemeden önce Telefona format atıp telefonlu kapatıp açın ve güncellemeyi yaptın telefonu kapatıp yeniden baslatin
Türkiye LG bunu bilmez ben de galaxy ace vardı ve bir çok rom editledim ve program üzerine baya emek verdim hatta halla bana ait Ay Yıldız adını verdiğim kullanılan rom var naçizane bu benim düşüncem yapmak da sizin elinizde yapmamakta. Siz bilirsiniz üstad.Boyle olmasi gerekseydi marka tarafindan uyari olurdu kanaatindeyim.Bence gerek yok boyle bir uygulamaya.Lg destek hattina attigim maile istinaden konusuyorum nisan icinde olacagi kesin fakat gun tarih vermiyorlar.Eger israr etmek isterseniz lg sayfasindan mail atabilirsiniz cevap donuyorlar.
Çünkü hard reset atmazsan yeni güncelleme eskisinin üzerine kurulur ve sağlıklı bir durum ortaya çıkmaz sizin bileceginiz iş. En basit örneğini verim klavyeye güncelleme geldi ve yukledim sürekli hata verdi sildim teli kapadim açtım tekrar guncelledim ve tekrar kapatıp açtım ve mükemmel bir şekilde çalışmaya başladı. Yapıp yapmamak size kalmış.Ne alaka merak ettim ?