G2 kitkat geldi mi

Sponsorlu Bağlantılar

Kareas345

Üye
    Konu Sahibi
G2 kitkat geldi mi
Arkadaşlar bir kaç kişi kitkat geldi falan dedi aranızda orjinal tr romu kurulu (yani herhangi bir rom root işlemi yapmayan) cihaz sahipleri sizlere kitkat geldi mi ?

3onur5

3onur5

Üye
arkadaşımın root suz g2 si var henüz kitkat gelmedi bugun kontrol ettik

kambocyalee1996

Üye
Benim telefonda rootsuz fakat henüz güncelleme gelmedi. Bekliyoruz bakalım

Luck Star

Luck Star

Üye
nisan ayı ilk haftası güncelleştirme kontrolü et o zaman gelicek...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Nisan da diye aciklandi resmi olarak güncelleme tarihi .
Nisan in kaci olur o belli degil ...

Luck Star

Luck Star

Üye
Ilk haftasi bence daha fazla uzatmaz #DIRENG2

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bekleyip, göreceğiz. :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Pc suite uzerinden kontrol edermisiniz Tur disinda diger romlara geldi suite uzerinden cunku ama nisani bulacak sanirim Turkiye icin

Luck Star

Luck Star

Üye
Turkiye nisandan once vermezler 1 hafta kaldi zaten sabretcez

Türkbey___

Türkbey___

Üye
Hayırlısı ile gelseydi bizde bu meraktan kurtulurduk ama beklediğimize degecektir

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Nisan ayı diye açıkladılar arkadaşlar.
Bekleyip görelim.

sasua42

sasua42

Üye
Bana bu gün geldi hızı acaip derecede artmış önceden çok az kasıyordu şimdi hiç yok kasma ama du t9 kötü olmuş ve batarya da çabuk bitiyor kalibrasyon yapmak gerek

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bana bu gün geldi hızı acaip derecede artmış önceden çok az kasıyordu şimdi hiç yok kasma ama du t9 kötü olmuş ve batarya da çabuk bitiyor kalibrasyon yapmak gerek

Cihazı nereden aldın kardeşim ?

Türkbey___

Türkbey___

Üye
En sağlıklı güncelleme için güncellemeden önce Telefona format atıp telefonlu kapatıp açın ve güncellemeyi yaptın telefonu kapatıp yeniden baslatin

oznbzkrt

Üye
En sağlıklı güncelleme için güncellemeden önce Telefona format atıp telefonlu kapatıp açın ve güncellemeyi yaptın telefonu kapatıp yeniden baslatin
Boyle olmasi gerekseydi marka tarafindan uyari olurdu kanaatindeyim.Bence gerek yok boyle bir uygulamaya.Lg destek hattina attigim maile istinaden konusuyorum nisan icinde olacagi kesin fakat gun tarih vermiyorlar.Eger israr etmek isterseniz lg sayfasindan mail atabilirsiniz cevap donuyorlar.

Türkbey___

Türkbey___

Üye
Boyle olmasi gerekseydi marka tarafindan uyari olurdu kanaatindeyim.Bence gerek yok boyle bir uygulamaya.Lg destek hattina attigim maile istinaden konusuyorum nisan icinde olacagi kesin fakat gun tarih vermiyorlar.Eger israr etmek isterseniz lg sayfasindan mail atabilirsiniz cevap donuyorlar.
Türkiye LG bunu bilmez ben de galaxy ace vardı ve bir çok rom editledim ve program üzerine baya emek verdim hatta halla bana ait Ay Yıldız adını verdiğim kullanılan rom var naçizane bu benim düşüncem yapmak da sizin elinizde yapmamakta. Siz bilirsiniz üstad.
Ne alaka merak ettim ?
Çünkü hard reset atmazsan yeni güncelleme eskisinin üzerine kurulur ve sağlıklı bir durum ortaya çıkmaz sizin bileceginiz iş. En basit örneğini verim klavyeye güncelleme geldi ve yukledim sürekli hata verdi sildim teli kapadim açtım tekrar guncelledim ve tekrar kapatıp açtım ve mükemmel bir şekilde çalışmaya başladı. Yapıp yapmamak size kalmış.

Luck Star

Luck Star

Üye
Iyi guzel diyonda 90 kusur uygulama var ondan sonra e-posta kutulari , senkronizasyonlar oyun muzik foto satmiyorum bile , benim icin hard reset imkansiz :D

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___

oznbzkrt

Üye
Emeginize ve gorusunuze saygi duyuyorum hocam.Ama kisi bazinda yapilan romlarda boyle birsey soz konusu olabilir.Sirket bazinda marka tarafindan verilen guncellemelerde en deneyimsiz insani dusunerek hareket ediyorlardir diye tahmin ediyorum.Yoksa kalici hasarlar mevcut olmasi gerekirdi sifirlama yapmadan guncelledigimizde

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___
Takipçi Satın Al

Üst Alt