Youtube engellendi nasıl girebilirim!

Sponsorlu Bağlantılar

StartTheGame

StartTheGame

Üye
hidemyass.com ben burdan girip dinliyorum ordaki çubuğa yazın sarı kutudaki tuşa basın yada mobil şekilde enter yapın girer :D

The Benefit

The Benefit

Üye
Giriyorsun da tel ne? Herkeste andrid yok ki.

technocu1

Üye
Toib de girmiyor

Skymich

Skymich

Üye
ZenMate programını Google Chrome'a ekle. Chrome Mağazasında mevcut.

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bizler için önemli olan mobil internetle de girebilme. Simi hemen güncelliyorum. Bir çare gerek.

Telgrafla gönderildi.

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Arkadaşlar mobil internet için Youtube yasağını aşabilen var mı? Mağduruz.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Ucbrowserde de turbo modu var. Tıpkı operadaki gibi. Ucbrowser ile giriliyor ve izleyebiliyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Ucbrowserde de turbo modu var. Tıpkı operadaki gibi. Ucbrowser ile giriliyor ve izleyebiliyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

giriyor ancak bizlerde izlenmiyor. Denedim olmadı.

Telgrafla gönderildi.

said32

said32

Üye
Arkadaşlar youtube`a giriliyor fakat 144p kalitedeki 1 dakikalik video bile 6-7 dakikada yukleniyor.Bu sorun sadece bizde yok başka bazı ülkelerde an itibariyle durum böyle youtube yetkilileri yakında düzeltir bu durumu koskoca Google gibi bir markaya yakışmadı.

Skymich

Skymich

Üye
Arkadaşlar youtube`a giriliyor fakat 144p kalitedeki 1 dakikalik video bile 6-7 dakikada yukleniyor.Bu sorun sadece bizde yok başka bazı ülkelerde an itibariyle durum böyle youtube yetkilileri yakında düzeltir bu durumu koskoca Google gibi bir markaya yakışmadı.
YouTube ile alakası yok. Ben ZenMate ile Amerika ayarları ile giriyorum 1080p donmadan izliyorum. DNS ile alakalı

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ayrıca vodafone kullanan arkadaşlarım giriyor ancak ben Avea kullanıyorum girmiyor. İnternet sağlayıcılarına bağlı girmemiz. Ama uc bende girmiyor. Sadece Nokia Express gidiyor oda video oynatamıyır

Telgrafla gönderildi.

technocu1

Üye
Windows Phone a acilen vpn desteği gelmeli.

erhanercan

erhanercan

Üye
Windows Phone a acilen vpn desteği gelmeli.

guncel hızlı proxyler buldum işe yarıyor hatta mağazada da proxy list isimli bir tane uygulama var oradada güncel listeleri veriyor haberiniz olsun

YkPkY

YkPkY

Üye
Gerek yok eklentilere.pc dns ayarlarını değiştirin girersiniz

Çırak ile gönderildi

beats

beats

Üye
Bilgisayarınızda dnscrypt kullanın malum ücretini fazlasıyla verdiğimiz internet operatörleri dns veri trafiği takibiyle işi fişlemeye kadar götürmüşler, dnscrypt kullanarak veri trafiğini kriptolayın. Ayrıca bu işlem sadece veri trafiğini şifreliyor, engel kaldırmaya yönelik bir program değil güvenliği arttırmaya yönelik.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

Üst Alt