disipline gidiyorum beyler

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
disipline gidiyorum beyler
beyler olayı anlatayım. Ben arkadaşımla sırada otururken adam geldi burası benim yerim diyerek kalkmaya zorladı. Ben de kalkmiyom lan dedim sanki senin yerin isteyen oturuyo dedim oda bana dedi tenefusde dövecem dedi neyse zil çaldı bu geldi kolumu tuttu büktü ben o sinirle küfürler savurdum işte geldi boğazımı sıktı yere attı tuttu bu beni bende dirsek attım geri vites attı bu ben de yeter lan dedim gittim müdür yardımcısına bunu şikayet ettim dilekçe falan yazdık disiplin kuruluna gidecekmişiz ben niye gidiyorsam haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum yani.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve Van Hohenheim
by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
:bye2:

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Invoke

Invoke

Üye
Eee hacı başkasının sırasına oturmayacan.

• Beğen
Tepkiler: -Emre
UpOneTR

UpOneTR

Üye
:-D
la ne gidersin ki müdüre

orada dalacaktın onun ağzını yüzünü ....

yada çıkşta gel la dicektin çkşta görüşmeden gitcektin sorun olmycakti

hayırlı olsun :-P

• Beğen
Tepkiler: mehsevim, Van Hohenheim ve Silinen Üye 1145465
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Sen gitmezsin disipline, konuş müdür yardımcılarıyla.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
git konuş ben olsam ağzını burnunu kırardım sinirlenince insanlıktan çıkıyorum biraz
gerçi tipim öyle değil cool insanım ama sinirlenmem lazım, neyse :D

• Beğen
Tepkiler: mehsevim, Van Hohenheim ve UpOneTR
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
:-D
la ne gidersin ki müdüre

orada dalacaktın onun ağzını yüzünü ....

yada çıkşta gel la dicektin çkşta görüşmeden gitcektin sorun olmycakti

hayırlı olsun :-P
katılıyorum bide suçlu duruma düşersen daha kötü

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve UpOneTR

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Bende disiplin suçlarına dair şeyler okudum bu konular hakkında bilgiliyim eğer söz konusu senide kavgadan yargılarlarsa büyük ihtimal uyarı değil uzaklaştırma alırsın ve buda memur olamayacağın anlamına geliyor. Ancak senden son savunma istenecek orada savunursun kendini ama benim kanaatimce o sadece bir prosedür %1 etkileyeceğini bile sanmam.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim, Silinen Üye 1145465, Van Hohenheim ve 1 kişi daha
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
Bende disiplin suçlarına dair şeyler okudum bu konular hakkında bilgiliyim eğer söz konusu senide kavgadan yargılarlarsa büyük ihtimal uyarı değil uzaklaştırma alırsın ve buda memur olamayacağın anlamına geliyor. Ancak senden son savunma istenecek orada savunursun kendini ama benim kanaatimce o sadece bir prosedür %1 etkileyeceğini bile sanmam.
ikimizde şikayetlerimizi geri alırsak ceza alırmıyız.

• Beğen
abandonware

abandonware

Üye
Tek derdin bu olsun.

• Beğen
Pure Life

Pure Life

Üye
beyler olayı anlatayım. Ben arkadaşımla sırada otururken adam geldi burası benim yerim diyerek kalkmaya zorladı. Ben de kalkmiyom lan dedim sanki senin yerin isteyen oturuyo dedim oda bana dedi tenefusde dövecem dedi neyse zil çaldı bu geldi kolumu tuttu büktü ben o sinirle küfürler savurdum işte geldi boğazımı sıktı yere attı tuttu bu beni bende dirsek attım geri vites attı bu ben de yeter lan dedim gittim müdür yardımcısına bunu şikayet ettim dilekçe falan yazdık disiplin kuruluna gidecekmişiz ben niye gidiyorsam haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum yani.
Aileni karıştır olaya baban müdür yardımcısıyla konuşsun. O zaman hiç bir öğretmen kolay kolay haksızlık yapamaz öğrencisine

bLnmz

bLnmz

Üye
Adresi ver gelip dövelim çocuğu öğretmenlede konuşuruz. Biz şahidiz eleman bişey yapmadı deriz :D

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lüzumsuz mesajlar ve alıntılar silinmiştir arkadaşlar. :polis:

• Beğen
Tepkiler: bLnmz
Enes

Enes

Üye
Övünmek için anlatmıyorum ama bn ateist bi hocaya küfür etmiştim lisede kurul toplanmadı bile :D