Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Telefonun şarjı %51 iken Real Racing 3 oyununu (parlaklık sonda) getirerek 10 dakika oynadım. Şarj şu an %45. Telefonun arka tarafında hafif bir ısınma var. Oyundaki ayrıntılar, renkler muhteşem. Herhangi bir kasma donma yaşamadan rahatlıkla oynadım.Ekran da büyük oyunca aşırı keyif veriyor oyun.
Sizce nasıl bu?

real racing her telefonda çok şarz yiyiyor. bende 5dk da %2 şarj gidiyor valla :)

• Beğen
Tepkiler: GDDR5

esokmen

esokmen

Üye
Alalim gitsin abi ya :D

Luck Star

Luck Star

Üye

SOLDAKİ GMD ELİTE BEYLER BÜYÜKLÜĞÜNE SİZ KARAR VERİN :agla2::dry:

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
esokmen

esokmen

Üye
Cok karizmatik duruyor

tufless

tufless

Üye
Abi çok büyük yaaa. Alırsak telefonu kullanmakta zorlanıcaz heralde

Luck Star

Luck Star

Üye
Deneyen olmadan almayon bazi oyunlarda kasiyor diyen var .. ayrica o pil yetmez 5.5" fhd ekrana . Ve aşiri buyuk

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben olsam almam . Çünkü teknik özelliklere bakıp telefon alınabilecek zamanlar geçti artık ... (bkz: samsung)

0MG90

0MG90

Üye
Güven de önemli bide güncelleme almaz bence

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
esokmen

esokmen

Üye
Bence alinir abi. Teknik servis duzeldi son zamanlarda teknik servisle calistigimiz icin soyluyorum.

kingleng123

Üye
Tv2 yi acin beyler

Luck Star

Luck Star

Üye
Neye bakalim kardesim?

Herşeyden en önemlisi telefonu eline alıp bakıcaksın , olmazsa olmaz...
Sonra marka kalitesi ..
-Bu marka olayı kundura ile adidas arasındaki olaydan bahsetmiyorum . kendini ispatlamış marka değil GM .
-Daha düne kadar çin malı ,televizyonlu , antenli telefon üretiyordu..
-Durduk yerde usb girişi bozuluyor ve garantiye girmiyor. vs. vs. birçok yanına şahit oldum...

Daha sonra boyutları tabiki önemli ancak şöyle önemli;
- Bir yanda 5.5" ekranlı telefon var 6.5" alan kaplayan kasası var bir yanda yine 5.5" ekranlı telefon var 6" kasası var bu da önemli olmalı..
- Şahsen bende lg g2 var kendi telefonumu tek elle kullanabiliyorum (her yeri olmasada) ancak z1 var arkadaşımda tek elle kullanamıyorum...

1300 lira az para değil donanım istiyorsan Nexus5 al , az daha özellik istiyorsan LG G2 al birçok seçenek var...

Tabiki bunlar benim kişisel görüşlerim . Zevkler ve renkler tartışılamaz. Gelipte bana "yoo telefon küçücük demeyin beyler ":maxicep:

esokmen

esokmen

Üye
Telefon genis iki sayfa onceki resimleri paylasan benim. Telefonu ellerine alan da benim :D

Bence iyi elle tutulmasi arkasinin ovalligi yakisiyor ele. Note3 gibi buyuk. Kucuk degil tabi ki.

Bence lg de kendini aman aman kanitlamis bir firma degil her ilde servisi yok. Mesela Balikesir liyim ben balikesir de yok.

Generalin de yok.

Aslinda yazacagim daha bir cok seyde usendim :D herkesin kisisel fikri yablis anlama simdi sen gidip G2 almissin 1500 tl ( asagi yukari ) para vermissin dermisin o daha iyi diye. İlk once kendi egomuzu yenel gelelim. Sirf senjn icin demiyorum. Mesela samsung s3 gmd kullanicilarinin kapismasi gibi.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Luck Star

Luck Star

Üye
Telefon genis iki sayfa onceki resimleri paylasan benim. Telefonu ellerine alan da benim :D

Bence iyi elle tutulmasi arkasinin ovalligi yakisiyor ele. Note3 gibi buyuk. Kucuk degil tabi ki.

Bence lg de kendini aman aman kanitlamis bir firma degil her ilde servisi yok. Mesela Balikesir liyim ben balikesir de yok.

Generalin de yok.

Aslinda yazacagim daha bir cok seyde usendim :D herkesin kisisel fikri yablis anlama simdi sen gidip G2 almissin 1500 tl ( asagi yukari ) para vermissin dermisin o daha iyi diye. İlk once kendi egomuzu yenel gelelim. Sirf senjn icin demiyorum. Mesela samsung s3 gmd kullanicilarinin kapismasi gibi.

LG kendini kanıtlamamış derken ? Dünyanın en önde gelen panel üreticisi LG. Evet telefon piyasasında daha yeni yeni kendini kanıtlıyor.
Ancak gel gelelim 1400 liralık cihaz 2000 liralık cihazdan iyi oluyor.. Kullanmadan bilemezsin..

Şaka bi yana hadi kendi telefonumu yazmıyım Nexus5 , GMD Elite den iyi...LG Optimus G olsun Nexus4 olsun piyasaya sağlam adımlarla giriş yaptı öyle 3 ondan 5 ondan veriyim değil sapasağlam cihazlar bunlar.
Halen daha birçok telefondan iyi ...

Ayrıca LG , G2 - G Flex - Nexus 5 - G Pro ve G Pro 2 telefonlarının da üreticisidir bi bak bu telefonlara istersen ...
samsung gibi biraz ondan biraz bundan vermiyor çıkardığı dönemin en iyi donanımıyla sunuyor...He birde son olarak , unutmuşum yazmayı ...
Ben General Mobile kötülemiyorum ya da LG fanı felan değilim . Bu zamana kadar eve giren tek LG...

GMD Elite özellikleri kötümü, hayır tabikide iyi ama fiyatı alırken düşündürür insanı .
999TL gibi cazip bir fiyatla çıkıp 800 lere düşseydi o zaman onu al derdim..

Üst Alt