Asus-X550LB-XO114D‎

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
Asus-X550LB-XO114D‎
bu laptop hakkında ne düşünüyorsunuz. Asus x550 serisini kullanan varmı aramızda? Görüşlerinizi belirtirseniz memnun olurum. Isınma sorunu falan varmıdır?. Servisi iyimidir?.

(laptop hakkında çok konu açıyorum ilk defa dizüstü bilgisayar alacam bu benim için çok önemli);)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ne için kullanacaksın

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
ne için kullanacaksın
normal kullanım için aslında. Oyun çok oynamam benim oynadığım oyunlar battlefield 3-4 cod serisi point blank crysis prototype öyle . Bana 4-5 yıl gidecek bilgisayar lazım.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ozaman işini fazlasıyla görür ısınma konusuna gelirsek her laptop ısınır ;) laptopu alırken altına sogutucusunuda al normal kullanımda ısınmaz fakat oyun falan açtıgında feci ısınır asus serviste sıkıntı çıkarmaz 10 senelik asus anakart var hiç sorun çıkarmadı köşede duruyor hayla :)battlefield 3 falanda orta ayarlarda kasmadan oynatır fakat battlefield4 konusunda emin değilim singleda oynarsında multide low a alırsın

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
ozaman işini fazlasıyla görür ısınma konusuna gelirsek her laptop ısınır ;) laptopu alırken altına sogutucusunuda al normal kullanımda ısınmaz fakat oyun falan açtıgında feci ısınır asus serviste sıkıntı çıkarmaz 10 senelik asus anakart var hiç sorun çıkarmadı köşede duruyor hayla :)battlefield 3 falanda orta ayarlarda kasmadan oynatır fakat battlefield4 konusunda emin değilim
yorumun için teşekkürler. Battlefield dan kastım fps tarzı oyunları oynarım prototypedan 3. şahıs gözünden olan oyunları oynarım akabinde gta 4 :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
gta 4 aslında en dandik pc bile oynatırda rockstar mühendisleri bi düzgün oyun yapamadılar elimde ps3 ü 10 a katlıyacak pc var ama high de akıcı oynuyamıyorum zaten hikaye falan berbat ben begenmedim ama multisi zevkli :)

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
gta 4 aslında en dandik pc bile oynatırda rockstar mühendisleri bi düzgün oyun yapamadılar elimde ps3 ü 10 a katlıyacak pc var ama high de akıcı oynuyamıyorum zaten hikaye falan berbat ben begenmedim ama multisi zevkli :)
ben hikayeye pek bakmam oyun içine bakarım genelde :D neyse konu dağılmasın :)

• Beğen
Tepkiler: GDDR5 ve Silinen Üye 1145465
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
laptopun özelliklerini ilk mesajda belirtirseniz daha iyi yardım alabilirsiniz herkes modelden tanıyamayabiliyor. Asusa gelince kendini kanıtlamış bir marka hem fiyat olarak hem performans olarak çok iyi modelleri var. Özellikle soğutma konusunda asus en iyilerinden. Ancak oyunda her laptop ısınır ona yapacak birşey yok yeterki kapanacak kadar ısınmasın ya da parçalara zarar verecek kadar.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
laptopun özelliklerini ilk mesajda belirtirseniz daha iyi yardım alabilirsiniz herkes modelden tanıyamayabiliyor. Asusa gelince kendini kanıtlamış bir marka hem fiyat olarak hem performans olarak çok iyi modelleri var. Özellikle soğutma konusunda asus en iyilerinden. Ancak oyunda her laptop ısınır ona yapacak birşey yok yeterki kapanacak kadar ısınmasın ya da parçalara zarar verecek kadar.
Abi bu bilgisayar mı yoksa lenovo z510 mu sen hangi bilgisayarı önerirsin.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
z510

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
Peki neden z510 asusdan farkı nedir. Onu daha iyi yapan nedir. Arkadaşlarımın büyük çoğunlugu asusu öneriyor. Hatta bir arkadasım lenovoun menteşelerinin sağlam olmadıgını söylüyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
evet asus lenovodan daha sağlamdır ancak lenovodaki işlemci çok daha iyi

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
evet asus lenovodan daha sağlamdır ancak lenovodaki işlemci çok daha iyi
bu sitedeki ( ) karşılaştirmaya göre 4200m her türlü alıyor. Ayrıca lenovoda entegre 8 gb ssd var bunuda göz önünde bulundurmak lazım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt