Silinen Üye 2480407
Kapalı Hesap
öyle bir mod görmüştüm sanki 1000 tane mi ne demiştinizMerhaba. Sınırsız değil de ondan gelmiyor...

öyle bir mod görmüştüm sanki 1000 tane mi ne demiştinizMerhaba. Sınırsız değil de ondan gelmiyor...

Hatırlamıyorum. belki önceki evols sürümlerinde olabilir ama finalde öyle bir mod yok, yapılanlar ana başlıkta zatenöyle bir mod görmüştüm sanki 1000 tane mi ne demiştiniz![]()
güncellemelerden siz kuracaksınız...harita uygulaması yok???????????
saygılarımla... Allaha emanetsiniz.A.selam. Hack yapmana gerek yoktur, Yazılım hacklidir zaten. E de uygulamalar olsa bile çalışmayacaktır. sen en iyisi baştan kur tertemiz kullan...Baştan kur dediysemde şöyle baştan kur. E sürücüsünü biçimlendir ve telefona hard format at kullanmaya başlayabilirsin...S.a Hakan kardeşim ilk kurduğum gün çok dua etmiştim, tekrar tekrar. Allah razı olsun.
Salı günü memlekete gittim cenaze için telefon'da sıkıntılar oldu vesselam.
Boot ekranında gidip gidip geldi açılmadı bende mecbur kaldım hard reset attım.
Açtık telefonu rehbersiz geldik istanbul'a şimdi rehberi yükledim. de...
sanırım hack işlemi falan gitti. Sıfır'dan Flashlasam E: de kurulu olan programlar vs. duruyor. onlarda gidecek
Tavsiyene ihtiyacı var bu abininsaygılarımla... Allaha emanetsiniz.
Not : Kardeşimin Cfw 'yi aylardır kullanıyorum mesajı okuyanlar yeni kurulumda hata var sanıp yüklemekten vazgeçmesin.
Bence en iyi en kullanışlı cfw...
merhaba evols sürümü hatalı mı bilmiyorum çok güzel kullanıyordum baktım artık telefon wifi bağlanmıyor yeniden yazılımı kurdum sonra 2,3 gün sonra yine bağlanmadı her seferinde flash atmak zorunda kalıyorum resimler falan var hep ne yapabilirimA.selam. Hack yapmana gerek yoktur, Yazılım hacklidir zaten. E de uygulamalar olsa bile çalışmayacaktır. sen en iyisi baştan kur tertemiz kullan...Baştan kur dediysemde şöyle baştan kur. E sürücüsünü biçimlendir ve telefona hard format at kullanmaya başlayabilirsin...
ofw dön öyle kullan bak bakalım aynı hatayı alacakmısın. alırsan modemde var birşey...merhaba evols sürümü hatalı mı bilmiyorum çok güzel kullanıyordum baktım artık telefon wifi bağlanmıyor yeniden yazılımı kurdum sonra 2,3 gün sonra yine bağlanmadı her seferinde flash atmak zorunda kalıyorum resimler falan var hep ne yapabilirim
not: yükleme talimatlarına uydum
tamamofw dön öyle kullan bak bakalım aynı hatayı alacakmısın. alırsan modemde var birşey...
modemde sorun varmışofw dön öyle kullan bak bakalım aynı hatayı alacakmısın. alırsan modemde var birşey...

tamam
modemde sorun varmış![]()

Düşünmüyorum kardeşimyeni bi güncelleme yazılım düşünüyor musun?
ana sayfadan tlfnunla uyumlu olanı indir...rompatcher yükleyemiyorum. Yarıda hata veriyor yüklenemedi diye. Önceden 3 kere evols flaşladım ama ilk defa bu hatayı aldım. Neden olabilir ki?
Sorun sende var. Onceki yuklediklerinin kirintilarida karistirabilir. Yukleme talimatlarini yap ve uygun olani indir kur kurulacaktirher birini denedim tek tek ama hep yarıda yüklebemedi diyor. Senin konuda paylaştığını da denedim. Yüklenmiyorlar. Nasıl çözcem bunu??
Kardeş c içndeki sys gözükmesi için rompatcheri kur ve patch yükle ve install server ve open 4all yamasını etkin yap o zaman sys gelir kısacası hack yapmayı dene o zaman olurtelefon hafızasına genelde yükleme yaptığım için biçimlendirdim onu ama hafıza kartını biçimlendirmedim. Şimdi hem rompatcher yükleyemiyorum hem de maximod u yapamıyorum. Sys içinde bin klasörü oluşmuyor
telefon hafızasına genelde yükleme yaptığım için biçimlendirdim onu ama hafıza kartını biçimlendirmedim. Şimdi hem rompatcher yükleyemiyorum hem de maximod u yapamıyorum. Sys içinde bin klasörü oluşmuyor
Ben de dün evols yaptım ve internet hızı süüper ve performans çok iyi hızlı çok teşekkürler bu arada ben bir konu açtım konu Ram arttırma için cfw kodları var bir bak istersen çok iyi MoD bölümündeAna sayfadaki talimatlara uymazsan boyle sorunlarla karsilasmsn normal...