Youtube engellendi nasıl girebilirim!

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar herkes yazmış ama android falan da katılmış konuya. Android için zaten çok kolay. Her türlü esneklik var ve 5-6 yol var. İos deseniz en az 2-3 program var aynı şekilde. Sorun şu ki bizim lumia telefonlara o tarz şeyler yok. Wp kısıtlı ulaşım sağladığı için sisteme bu tarz işlemler yok. 8.1 de geleceği biliniyor ama kararlı sürümde mi yoksa betada mı bilen yok. Toib 2₺ ücrete sahip. Belki kart kullanmayanlar varsa alamazlar. Tavsiyelerimizde ücretsiz ve herkesin yapabileceği şeyleri paylaşırsanız sevinirim. Ben denedim 3-4 program ama olmadı.

Telgrafla gönderildi.

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Telefondan

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Arkadaşlar herkes yazmış ama android falan da katılmış konuya. Android için zaten çok kolay. Her türlü esneklik var ve 5-6 yol var. İos deseniz en az 2-3 program var aynı şekilde. Sorun şu ki bizim lumia telefonlara o tarz şeyler yok. Wp kısıtlı ulaşım sağladığı için sisteme bu tarz işlemler yok. 8.1 de geleceği biliniyor ama kararlı sürümde mi yoksa betada mı bilen yok. Toib 2₺ ücrete sahip. Belki kart kullanmayanlar varsa alamazlar. Tavsiyelerimizde ücretsiz ve herkesin yapabileceği şeyleri paylaşırsanız sevinirim. Ben denedim 3-4 program ama olmadı.

Telgrafla gönderildi.

Nokia xpress çalışıyor sorunsuz ücetsiz olarak kullandığım bu var

vacca

Üye
toib de dahil hiçbirinde yüklenmiyor.yükleniyor diyenin muhtemelen ns ler tam oturmamıştır

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Toib giriyor ama deneme sürümü videoları açmıyor bende. Sizde de öyle mi?

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia xpress çalışıyor sorunsuz ücetsiz olarak kullandığım bu var

Tam ben yazacakken tel çaldı siz yazmışsınız. Ondaki gariplik şu: Nokia Xpress Youtube a giriyor ama video açmıyor. Geziniyorsunuz, istediğinizi arıyorsunuz ama videoyu aça tıklayınca engellendi yazısı karşınıza çıkıyor.ne garip bir tarayıcımız var! Çözemedim gitti.

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Telefondan da açıyor youtube'u ancak içeriği görüntülemiyor.

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Tarayıcılardan ve birkaç youtube uygulamasından denedim, siteye girseniz bile videoları açamıyorsunuz. Bir sonuca ulaşamadım, bize Youtube hayal oldu sanırım.

The Benefit

The Benefit

Üye
Kötü oldu bu. :s

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Yahu olaya bakın. Twitter kapandı ben kullanmıyorum bizim telefonlar çatır çatır giriyor, Youtube kapandı tek kullandığım site diyebilirim oba girilmiyor. Ne kadar gıcık bir durum! Bende deniyorum ama olmuyor. Anca geziniyor Youtube da. Video oynatabilen yok. Bunun bir çözümü vardır elbet ama ne? Biraz daha kurcalamak gerek.

Telgrafla gönderildi.

serinaga

serinaga

Üye
İşin ilginç tarafı arkadaşımda i-Phone 5 var, sorunsuzca giriyor :allalla:

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

The Benefit

The Benefit

Üye
İşin ilginç tarafı arkadaşımda i-Phone 5 var, sorunsuzca giriyor :allalla:

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
İos ve Android'te kolay deniyor. Zaten program varmış İos'ta.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Proxy kullanmanı da vpn gibi bilgilerin başkalarının eline geçme ihtimali var mı.

technocu1

Üye
Uc browser ile giriyor ancak videoları açmıyor. Oysa başka yasaklı video sitelerine girebiliyor ve videoları izleyebiliyorum.

Üst Alt