Youtube engellendi nasıl girebilirim!

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Youtube engellendi nasıl girebilirim!
Arkadaşlar Youtube an itibari ile kapatılmış bulunmaktadır. Eğer wp ile bağlanabilenler nasıl bağlandıklarını ve yöntemlerini paylaşırlarsa hepimiz kullanalım. Malumunuz dns, vpn değişimi bulunmadığı için girme yöntemleri çok önemli. Şimdiden teşekkürler.

Telgrafla gönderildi.

ademoz05

ademoz05

Üye
Bende sorunsuz giriyor. Devlet yurdunun wifişmi kullanıyorum

Anonims

Anonims

Üye
3 Gün içerisinde tamamen kapancak bu arada galibaha buranın adeti :sirit:

alasulumurat

alasulumurat

Üye
faceyi de kapatırlar yakında

skynet

Üye
Ya bu kadar da olmaz be kardeşim :megafon::off:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hotspot shield diye bir program var ayarlardan dili türkçe yapabilirsiniz buna baglan dedinizde 2dkk içerisinde ayarlamaları yapıyor ve daha sorna tek tıkla istediğiniz siteye girebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
Dejavuex

Dejavuex

Üye
hotspot shield diye bir program var ayarlardan dili türkçe yapabilirsiniz buna baglan dedinizde 2dkk içerisinde ayarlamaları yapıyor ve daha sorna tek tıkla istediğiniz siteye girebilirsiniz

Mobilde malesef yok :)

alasulumurat

alasulumurat

Üye
maalesef mobilde yok. Ben de onu pc de kullanıyorum. Lisans lı aldım.3 aylık 25 tl di galiba

Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
suanda opera ile mobilden girebiliyorum kardesim...

Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
tabi biz fakiriz s60v5 takılıyoruz :(

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Nokia Xpress browser giriyor ama video açıyor mu denemedim

• Beğen
Tepkiler: Anonims
beats

beats

Üye
Pc için DNS: 195.46.39.39 / 195.46.39.40 ,
Chrome için Zenmate eklentisi var,
Hotspot Shield VPN de kullanılabilir.
Twitter, Youtube açıyor sıkıntı yok, malesef kapandı. :)

Telefon için Youtube a Metrotube vb. Türkiye desteği olmayan uygulamalarla girebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: The Benefit ve heathrow
Anonims

Anonims

Üye
Yalnız şöyle birşey var arkadaşlar lütfen vpn kullanırken bankacılık veyatta mobile işlemlerinizi yapmayın gmail veyatta herhangi bir sosyal hesabınıza girerseniz kilitlenir twitter dışında.

• Beğen
Tepkiler: Makale_Helvetia
beats

beats

Üye
Yalnız şöyle birşey var arkadaşlar lütfen vpn kullanırken bankacılık veyatta mobile işlemlerinizi yapmayın gmail veyatta herhangi bir sosyal hesabınıza girerseniz kilitlenir twitter dışında.
Turbo detected!!!" Veyahut de veya de... Bunlar hep açık. Neyse VPN sadece güvensizdir kilitlenme olayı yok, bankacılık işlemlerini elbette yapmamalılar.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Pc için DNS: 195.46.39.39 / 195.46.39.40 ,
Chrome için Zenmate eklentisi var,
Hotspot Shield VPN de kullanılabilir.
Twitter, Youtube açıyor sıkıntı yok, malesef kapandı. :)

Telefon için Youtube a Metrotube vb. Türkiye desteği olmayan uygulamalarla girebilirsiniz.
MetroTube girmiyor. Oops Coldn't connect to YouTube. Try Again.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
şu an lumia'dan giriş mümkün değil gibi..pc de google tarayıcıya zenmate eklentisi ile giriş yapılabilir

T.serdar

Üye
Hideninja vpn indir pro versiyonunu internette apk bulursun youtubeye girmeden once calistir kesintisiz gir

Üst Alt