Galaxy S4 Sorularını Burdan Soralım

Sponsorlu Bağlantılar

firat996

Üye
4.4.2yi kurmadan önce wipe yapmıştım acaba ondanmı oldu youtube sorunu?

Anil-D

Anil-D

Üye
Abi invalid Magic spring yazıyor kenarda napıyım 4.2 ye dönmek istiyorum

Anil-D

Anil-D

Üye
bi yardım edin nolur ya

baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar ekrana dokununca ekranda yuvarlak bir şey çıkıyor ya (adını bilmiyorum) o özelliği nasıl açıyoruz bilen var mı?

Sciondar

Sciondar

Üye
  • Beğen
Tepkiler: baby_face_

firat996

Üye
Arkadaşlar bu youtube sorununu nasıl çözebilirim gerçekten çok sinir bozucu. Ekran deliriyor videoyu kapattığımda normale dönüyor.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Arkadaşlar bu youtube sorununu nasıl çözebilirim gerçekten çok sinir bozucu. Ekran deliriyor videoyu kapattığımda normale dönüyor.

ekran patlaması gibi bişey mi oluyor youtube de

firat996

Üye
Ekra delirmesi diyelim hocam. Videoyu açıyorum deliriyor.Kapatınca normale dönüyor

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Ekra delirmesi diyelim hocam. Videoyu açıyorum deliriyor.Kapatınca normale dönüyor

aynı sorun bende de bi kere olmuştu. full wipe ve mega wipe yapıp stok 4.4.2ye geri dönünce düzeldi. sizin sayacı artırma gibi bi lüksünüz olmadığına göre bu sorunu servise vererek yahut wipe yapıp yeni yazılım yükleyerek cozmeniz mümkün

firat996

Üye
Hocam daha bu sabah wipe + full wpie yaptım 4.4.2 stockun üzerine yeniden stock 4.4.2 kurdum acaba tr stock romu değilde başka bir ülkenin kursam düzelirmi?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Hocam daha bu sabah wipe + fu ll wpie yaptım 4.4.2 stockun üzerine yeniden stock 4.4.2 kurdum acaba tr stock romu değilde başka bir ülkenin kursam düzelirmi?

tr kurma tabii. yeni bi tane Hindistan 4.4.2 çıktı onun için çok stabil diyorlardı sabah. onu kur. dur hatta link vereyim 1dk

firat996

Üye
Stockmu?Bekliyorum hocam linki

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Stockmu?Bekliyorum hocam linki

Sammobile üyeliği gerekiyor indirmek için üye ol indir kur. içinde türkçe dil varmı bilmiyorum büyük ihtimalle vardır.

firat996

Üye
Hocam benim PDA CSC Modem frlan farklı bir problrm olurmu

firat996

Üye
Okey hocam verdiğiniź linki bu gece denicem wipe yapıp hint romunu kurucam youtube problemi kalkarmı tahmininizce?Hocam düzelirmi sorun boşu boşuna yapmayalım?

Üst Alt