1-Sırıtmaya Yer Arıyonuz AfferimMağaza fırsatları ne güne duruyor![]()
aynen teşekkürler kardeşim kendilerini mod sanıyorlar sen burda paylaşmasan fırsatlara bakmazdım bile1-Sırıtmaya Yer Arıyonuz Afferim
2-Fırsat Dedigin Geçiçidir Bu Kalıcı
3-Herkez Fırsatlara Bakmıyor !
böyle Yaparsanız
Teşekkürler dostum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

star wars 2 ücretsizmi
dedikleriniz doğru her şeye sırıtmamak lazım tabiki ancak genel bölümündeki kirliliktende kurtulmak lazım Türk yapımcıların oyun vs tamam ancak diğer haberlerin yerinde verilmesi taraftarıyım
iyi tamam iştebu sırıtma olayının da bişeyini çıkarttılar. modların ilgilenmesi gereken bir konu iken umursamıyorlar.
iyi tamamda şimdi bu habere nurdan izin verilirse diğer arkadaşlarda bir sürü oyun haberini nurdan paylaşır geçen gün turbocore arkadaş tam 5 tane oyun haberi açmıştı ve doğal olarakta taşındı ortada haksızlık olmaması için bununda taşınması lazımMalesef
İyide Haberdir Bu Herkezin Görmesi lazım
Ben bi laf göremedim. Ayrıca beğenimi de yaptım ama herşey için konu açılmasın diye mağaza fırsatları var, güncellemeler için mağaza güncellemesi konusu var, sorular için ayrı bir konu var neyseböyle Yaparsanız
Bir teşekkürler Yazmak Çokmu kötü.
Adam Bulmuş Herkes Öğrensin İlgilensin bu fırsatı Kaçırmasın Ettiğin Lafa bak.
1- Sırıtma değil, bu bir maxicep geleneği herkes poz verebilir.1-Sırıtmaya Yer Arıyonuz Afferim
2-Fırsat Dedigin Geçiçidir Bu Kalıcı
3-Herkez Fırsatlara Bakmıyor !