Infinite Warrior apk+data v1.002

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Infinite Warrior apk+data v1.002

indir:

Apk+data

Kurulumu
1. “INFINITE-WARRIOR-APK-Viyaza.com.apk” kurun
2. “com.emptyflaskgames.infwarrior” klasörünü “sdcard/android/obb” içerisine kopyalayın
3. Oyuna girin

Açıklama
SONSUZ WARRIOR ile RPG bir twist ile Endless Runner nesil oynayın.
Sonsuz Warrior fantezi dünyasında sen kana susamış sonsuz bir düşman saldırıya karşı destansı bir savaş vermektedir.

Swift gerçekleştirerek Hell salmak, iyi zamanlanmış parmak rakipler de bira ve altın, yağma ve Hollywood mücadele koordinatörleri tarafından kaydedilen cesur over-the-top 3D animasyonlar ile ödüllendirilir.

Tam 3d 9 benzersiz ve görsel nefes kesen savaş, savasmazlar.

Kullanım özelleştirmek ve kahraman geliştirmek için hem fantastik yeni silah ve dayanıklı zırh satın almak için para toplandı.

100'den fazla görevler tamamlayarak Warrior seviye ve ekipman parçaları enchant çok aranan güç taşlar ile ödüllendirilir.

"Baş-Start" power-up tetikleyebilir ve nihai Sonsuz Savaşçı olmak için uğraş verirken dört farklı liderler puanınızı ve en iyi arkadaşları artırmak için yollar bulmak için korkunç ejderha çağırın!

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
NEXUS

NEXUS

Üye

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye

• Beğen

scriptr

Üye
hocam indirdim kurdum fakat dosya indirirken satın almadığınız için indirilemiyor diyor. oyundan atıyor haliyle. nasıl bir çözüm getirebilirsiniz ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
hocam indirdim kurdum fakat dosya indirirken satın almadığınız için indirilemiyor diyor. oyundan atıyor haliyle. nasıl bir çözüm getirebilirsiniz ?
Data dosyasini konuya ekledim ama bende lisans sorunu gostermiyor,
Lisans sorunu varsa Luky patcher yada modlu market kullanin

UpOneTR

UpOneTR

Üye
online mi ?

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
Eline saglik

• Beğen