N73 Kilit kodunu unuttum :(

Sponsorlu Bağlantılar

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
    Konu Sahibi
N73 Kilit kodunu unuttum :(
arkadaşlar telefona soft format atıcam ama kilit kodunu unuttum hard format atmayı düşünüyorum ama atmadan da bulabilir miyiz kilit kodunu yardımlarınızı bekliyorum :(

• Beğen
Tepkiler: aporep, albayceyhun ve albay_4

safakk

safakk

Üye
pek zannetmiyorum aynı şay benim arkadaşımın n70 ine geldi tek çözüm ya evde hard format atcan yada servise vercen 1 saatte yapıp vercekler

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
    Konu Sahibi
hımm neyse hard format atıcam teşekkürler

__E_F_E__

__E_F_E__

Üye
Aynı şey bnm başımdada varda servise versem içinden bişe çalarlar die korkuorum :D

gencbayraktarli

gencbayraktarli

Üye
servise vermek en iyisi gibi gözüküyor ama sen evde format at

xamax30

Üye
ya atıım ama kabul etmiyo olum bu yaa
olmuyo soryy axcıl yardım

xx1xx

Üye
ben biliyorum arkadaslar format atmanıza gerek yok telefonunuzu usb ile bilgisayara bağlıyorsunuz sonra bi porgram war bende onu çalıstırın sonrasını anlatırım ben size [email protected]

kofkot

Üye
slm arkadailar yha bnde de n73 müzik editon var bende ki sorun hafıza sorunu telde hiç bişi yüklü değil her şeyii sildim ancak yine hafıza az bağzı verileri silin dior farmat atmaka istedim ama kilit kodu istior kilit kodunu bilmedim için atamıorum ltfen yardım plss

--------------- Ekleme ---------------

eyer çözümünü bilen varsa eklesin yardımcı olsun forbidden.-_-.love@hot... yardım bekliorum

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Telefonun imei numarasını bana pm atarak gönderirsen yardımcı olurum formata gerek yok

mikoş

Üye
telefon kapalı iken nasıl baglayacaz pc suite? açılırken kilit kodu istiyor yardım edin ..

07LEGEND

07LEGEND

Üye
teli kapat yıldız 3 arama tuşu ve acma tuşuna birlikte bas

bitanem51ugur

Üye
kabloyu takınca format nasıl atılacak anlaşılır şekilde ve o programı yazacak ve anlatcak nasıl atıldıgını 1 ark varmı

aporep

aporep

Üye
kardeş bencede servise götür garantiye bağla işi yaDA kendim yapacam diyorsan xx1xx arkadaşın dediği gibi cod çözme programları var yapabilirsen onda dene ama servise götür tavsiye ederim 5 dk da kırıyorlar kodu 5 lira bişi veriyorsun benim de başıma gelmişti

Üst Alt