Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Blackberry Z10 ikinci el Muhteşem Fiyat
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre
Üye
Konu Sahibi
Blackberry Z10 ikinci el Muhteşem Fiyat
Farklı Sistem denemek istiyorum Diyenlere
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sadece Bugüne öZelKoskoca birimi bb sevmez
mehmettech
Üye
1Ay önce vatanmi ne bbz10 u 549a l520yi 550ye satıyordu
Senin İçin Düşük Telefon symbian'dan iyidir ApktobarKonu kapatılsın Sadece Blackberry Batıyordu Bende üzüldüm destek olmak için Böyle Konu açtım.Konu 1 Gün dursunBlackBerry'yi hatırladınız mı? Son zamanlarda oldukça zor günler geçiren BlackBerry
Senin İçin Düşük Telefon symbian'dan iyidir ApktobarKonu kapatılsın Sadece Blackberry Batıyordu Bende üzüldüm destek olmak için Böyle Konu açtım.Konu 1 Gün dursunBlackBerry'yi hatırladınız mı? Son zamanlarda oldukça zor günler geçiren BlackBerry
Ergenler ,Samsung kullansın büyük ekran vs note 2 ,blackberry herkes kullanamaz ,ordan burdan duyduğunuz yorumla aynı yerlere aynı kötü eleştirileri atmayın ,her adam kullanabilseydi blackberry i bugün herkesin elinde bu telefon olurdu
Ergenler ,Samsung kullansın büyük ekran vs note 2 ,blackberry herkes kullanamaz ,ordan burdan duyduğunuz yorumla aynı yerlere aynı kötü eleştirileri atmayın ,her adam kullanabilseydi blackberry i bugün herkesin elinde bu telefon olurdu