Uygulama Şarj Oluyor Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

pixieLLence

pixieLLence

Üye
    Konu Sahibi
Şarj Oluyor Sorunu
Merhaba sayın Maxicep Üyeleri

Samsung Galaxy S3 Mini (S8190) cihazım var. 5 Ay önce aldığım telefonumda 3 aydır devam eden bir problem kafamda soru işareti bıraktı. Telefonu servise vermeden önce sizlere sormak istedim. Başından geçen varsa ne yaptı hangi sonucu aldı diye merak ettim.

Bir akşam cihazımı normal şarja koydum. İşyerinde mesaim bitti diye %76 şarjdayken fişi çektim. Bir baktım cihaz hala şarj oluyor. Belki o anlık sorun diye biraz bekledim telefonu kapatıp açtım. Hala aynı şekilde şarj oluyor diye gözüküyordu. Sonra telefonu tekrar şarja koyayım dedim. Hiçbir ses çıkmadı. 5 dakika bekledim ama şarjı dolmadı hiç. En son bataryayı çıkartıp taktım ve öyle düzeldi. Ama şarj dolsada yarısında çıkartsamda aynı görüntüyle karşılaşıyorum.

%100 dolunca Pil dolu uyarısını veriyor. Telefon bir süre sonra kendiliğinden asıl şarj seviyesine düşüyor. Bazen de şarj oluyor diye gözüküyor. Farklı batarya denedim yine de aynı sorunla karşılaşıyorum. Hatta telefonu kendim fabrika ayarına döndürdüm yine aynı yine aynı.

Kabloyu takınca bazen algılamıyor ve bu yüzden şarj etmiyor. Anca bataryayı çıkartıp takıyorum öyle şarj alıyor. Teknik Servisine gidip konuştum. Şarj aletini ve telefonu istediler. Cihazı fabrika ayarına döndürecekleri için yedeklerini al ve öyle getir dediler. Cihazı teknik servise götürecem fakat sormak istediğim şu: Bu durum herhangi birisinin başından geçti mi? Geçtiyse ne yaptı? O sorunla tekrardan karşılaştı mı?

Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. İyi günler Sağlıcakla kalınız...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sizin cihazda nasıl yapılıyor bilmiyorum falat batarya kalibrasyonu yapmanız gerekiyor.yaşadığım bir olay.

pixieLLence

pixieLLence

Üye
    Konu Sahibi
Sizin cihazda nasıl yapılıyor bilmiyorum falat batarya kalibrasyonu yapmanız gerekiyor.yaşadığım bir olay.

Pil kalibrasyonu pil ömrünü uzatmak için yapılan birşeydir. Benim sorunuma çözüm olacak mı?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
pixieLLence

pixieLLence

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar aranızda bilen birisi yok mu?

HereİsJohnny

Üye
birebir aynı sorunu yaşadım geçen ay konuyu açmıştım biraz araştırsan görebilirdin. her neyse kesin çözüm istiyorsan şarj soketini değiştirmen şart kesin çözümdür soket bozulmuş malesef. ben değiştirdim hiç bir sorun çıkarmıyor artık

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Hocam şarjdayken çekiyordum fakat hala şarja devam ediyordu teli kapatıyordum sanki şarjda gibi devam ediyordu.pili çıkartıp takınca düzeliyordu.garantiye yolladım soket bozukmuş değiştirdiler ve güzeldi.garantiye vermenizi tavsiye ederim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: pixieLLence
pixieLLence

pixieLLence

Üye
    Konu Sahibi
Hocam şarjdayken çekiyordum fakat hala şarja devam ediyordu teli kapatıyordum sanki şarjda gibi devam ediyordu.pili çıkartıp takınca düzeliyordu.garantiye yolladım soket bozukmuş değiştirdiler ve güzeldi.garantiye vermenizi tavsiye ederim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Tamam hocam teşekkür ederim. Ben de servise veriyim en iyisi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt