Haber General Mobile Elite!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
o zaman yeni sürümü denemeye zaman gelmiş. eski sürümden daha stabil ve gelişmiş.
Tavsiye ederim pişman olmazsın. :D
Xperia Z1S Keyboard 6.3.A.0.6

Eyvallah, bir kaç haftada bir yeni rom flashlarım zaten ya cm'nin yeni sürümünü ya da Paranoid'in. :D İlk flashladığımda bunu da deneyeyim.

Buğra

Buğra

Admin
Bu fiyata bundan iyisi yok fiyatıyla da karşılaştırmak lazım taksit olayı da kalktı mâlum :)

Türe

Türe

Üye
Buna 1300 vermek yerine 1500 e Nexus 5 almak var.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
:kollar:

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007, Dede ve yakupb03
KayraBey

KayraBey

Üye
:bacaklar:

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve İhtiyar007
Luck Star

Luck Star

Üye
şahsen tercih etmezdim bunu alana kadar nexus5 ve lg g2 en büyük opsiyonları . kağıt üzerindeki donanıma aldanmayın galaxy s4 te de 2gb ram var diyorlar :biggrin:

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
general mobile discovery 650 TL
general mobile discovery 2 750 TL
general mobile elite 1099 TL geçmesiydi general mobile Türkiye piyasasının %80 mini alırdı. ama elite 1300 TL yakışmadı bu firma fiyat performans ürünü getirmiyordu mu evet 2 cihazı 1300 TL olursa elite 2 1500 TL elite 3 2000 telden aşağı olmaz bu cihazda kapış kapış gider ama ben bu paraya alman az daha ekler note 3 alırım çok hoşuma gidiyor zaten :D

Luck Star

Luck Star

Üye
general mobile discovery 650 TL
general mobile discovery 2 750 TL
general mobile elite 1099 TL geçmesiydi general mobile Türkiye piyasasının %80 mini alırdı. ama elite 1300 TL yakışmadı bu firma fiyat performans ürünü getirmiyordu mu evet 2 cihazı 1300 TL olursa elite 2 1500 TL elite 3 2000 telden aşağı olmaz bu cihazda kapış kapış gider ama ben bu paraya alman az daha ekler note 3 alırım çok hoşuma gidiyor zaten :D

sahibinden.com da gmd elite 1000tl sıfır :eller:

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
4 tane ilan var sahibinden 2 si ayni kişi 1069 TL
biri farklı oda 1069 TL diyor 7 gün sonra teslimat yapiyor bunlar sence guvenlimi bana hiç güven vermedi 1000 TL az bur para değil şansa bırakılmamalı

Luck Star

Luck Star

Üye
4 tane ilan var sahibinden 2 si ayni kişi 1069 TL
biri farklı oda 1069 TL diyor 7 gün sonra teslimat yapiyor bunlar sence guvenlimi bana hiç güven vermedi 1000 TL az bur para değil şansa bırakılmamalı

dostum general mobile da o adamlardan çok farklı bir şirket değil . zaten fiyat ta o yüzden öyle. bu devirde güvenilir marka olmak zor . benden daha temiz telefon kullanan arkadaşım gmd nin usb girişini aldıktan 1ay sonra kırdı . ne yere düşürme var ne yanlış kullanım :lac:

üstelik gm garanti kapsamında değil diyor:box

rimujin

rimujin

Üye
gmd nin tek güzelliği bence yazılım güncellemesi. yoksa gm 1330 liraya elite satacaksa düşünmek gerek.

alical33

alical33

Üye
Kağıt üzerinde iyi cihaz ama benim almamam için tasarımdan kaybediyor lumia 1520 ye benzetmeye çalışmışlar ama becerememişler buna 1300 verene kadar z g2 nexus5 alınır

.caner.

.caner.

Üye
o zaman yeni sürümü denemeye zaman gelmiş. eski sürümden daha stabil ve gelişmiş.
Tavsiye ederim pişman olmazsın. :D
Xperia Z1S Keyboard 6.3.A.0.6
Cwm'den mi flashliyoruz?

Takipçi Satın Al

Üst Alt