Öneri wp cüzdan birleştirelim güven şart

Sponsorlu Bağlantılar

cüzdana varmısınız

• varım

Kullanılan: 1 20.0%
  • varım fakat güvenilir değil

Kullanılan: 0 0.0%
  • saçma sapan olmuş

Kullanılan: 4 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
wp cüzdan birleştirelim güven şart
Arkadaşlar şöyle birşey gordüm intivate diye bir oyun var 11 tl ben beleşken ındırmıstım arkadaş fotmat vattı tele bnm live.com hesabımı verdim oyunu oda bedavaya ındırdı ben şoyle birsey dusunuyorum kartlardan pek anlamam ama kredı kartı deılde sadece para koyulan kartlarda mağazada kullanılabılıomu 3 5 kişi birleşip aynı live.com adresini kullansak ve herkes o karta para gonderse istediği uyg. indirse hem mağazada bnm gıbı sorunu para deılde kart olanlara ıyı olur hemde bnm yukledıım sizede bedava açılmış olur ciddi ve güvenılır arkdaşlar toplanıp işimizi gorebılırız ???

turbocore

turbocore

Üye
Arkadaşlar şöyle birşey gordüm intivate diye bir oyun var 11 tl ben beleşken ındırmıstım arkadaş fotmat vattı tele bnm live.com hesabımı verdim oyunu oda bedavaya ındırdı ben şoyle birsey dusunuyorum kartlardan pek anlamam ama kredı kartı deılde sadece para koyulan kartlarda mağazada kullanılabılıomu 3 5 kişi birleşip aynı live.com adresini kullansak ve herkes o karta para gonderse istediği uyg. indirse hem mağazada bnm gıbı sorunu para deılde kart olanlara ıyı olur hemde bnm yukledıım sizede bedava açılmış olur ciddi ve güvenılır arkdaşlar toplanıp işimizi gorebılırız ???
Böyle birşeyin olması imkansız değil ama giren olacağını sanmıyorum.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
nedenki ? ihtiyacı olan karta mesla 5 lira yollar sonra 5 tllık bır uygulama satın olır mesala hepimiz modern combat 4 ıstıoyurz deılmı hepimiz 1 2 lira koyarız : )

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Tamam da uygulamayı hesaba alıyoruz karta değil ;)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
oylede olabırlır hsabı tek bırı kullanır kartınkını yanı diğerleri live.comu alır uy.g istediğinde konusup anlasırlar ana hesabtakı alır mantıklı tabi en iyi şekılde yapmaya çalısalım işte : )

turbocore

turbocore

Üye
nedenki ? ihtiyacı olan karta mesla 5 lira yollar sonra 5 tllık bır uygulama satın olır mesala hepimiz modern combat 4 ıstıoyurz deılmı hepimiz 1 2 lira koyarız : )
Aynı hesabı 2 cihazdan fazla cihaz kullanamıyor diye biliyorum özelden sordunuz cevapladım ancak şöyle örnek verebilirim mesela herkes karta para yükler ama birisi 15 tllik oyunu alır ve gider maxicep.com da böyle arkadaşlarımız yok ancak çeşitli hizmetler açısından uygun olmuyacaktır ancak katılmak isteyen 1.2.3.4 arkadaşımız olursa olabilir belki olabilir.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
2 cihazdan fazla olmadığı kesınmı

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
imkansız, hele ki tanımadığım kişiler ile

technicker

technicker

Üye
adam oyun için ortak rehber kullanmayı kabul ediyor ise bak.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
ben hallettim konu kapanablır :tşk: turbo

Üst Alt