cyanogenmod 11

Sponsorlu Bağlantılar

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
cyanogenmod 11
arkadaşlar bu ace 2 için çıkan cyanogenmod 11 romu yapımcısı herşeyin çalıştığını söylüyor yani bir bug yok romda bende yükledim şu anda cihazımda bu rom var. Arkadaşlar gayet başarılı bir çalışma olmuş bence cihazını görsel olarak adha güzel bir hale getiriyor en sevdiğim özelliklerinden biri kilit ekranına canlı duvarağıtları koyulabiliyor olması. Önceden bu konuya bakmıştım ama cihazın desteklemesi gerektiğini öğrendim ve heralde bizim cihaz desteklemiyor diye düşünmüştüm ama doğru yazılımla oluyormuş

Kurulum için özel bir roma ihtiyaç duyulmuyor mevcut jb romunuza flashlayarak kurabilirsiniz. Öncelikle indirdiğiniz romu vs gapps dosyasını hafıza akrtınıza atın ve telefonunuzu kapatın daha sonra ses açma+home+güç tuşuna basaraktan recovery modunda telefonunuzu yeniden başlatın. Açılan listeden install forum extstorage seçeneğini seçerek rom dosyanızı bulun ve güç tuşuna basarak kurulumuna başlayın. Romu kurduktan sonra aynı şekilde gapps dosyasınıda kurun. Bu işlemlerden sonra wipe data işlemini yapın ve telefonunuzu yeniden başlatın.
dosyalar :

Bu Arada Android 4.4.2 oluyor eklemeyi unutmuşum.

Son düzenleme:

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

mutlucosar

mutlucosar

Üye
ben yükledim şarj çabuk gidiyor.yükleyen arkadaşlar yorumları yazarmı ?

muvahhid2008

muvahhid2008

Üye
Bence mükemmel cook tesekkurler

efekentli63

Üye
S3 MİNİ İÇİN OLUR MU?

arkeo04

Üye
yükledim ama hosuma gıtmedı 4.1.2 kullanıyordum ona gerı nasıl dönecegım

Takipçi Satın Al

Üst Alt