Google DNS de engellemişler doğrumu ?
Baranbaris Üye skynet' Alıntı: Google DNS de engellemişler doğrumu ? Genişletmek için tıkla ... Ben google dnsyle giremedim oyle galiba :
skynet' Alıntı: Google DNS de engellemişler doğrumu ? Genişletmek için tıkla ... Ben google dnsyle giremedim oyle galiba :
İhtiyar007 Üye skynet' Alıntı: Google DNS de engellemişler doğrumu ? Genişletmek için tıkla ... Doğru
csll Üye Ben giremiyorum kişilerden hata veriyor siz nasıl girdiniz bilen yardım edebilir mi ?? Lumia 625 ile MaxiCep Windows Phone uygulamasından gönderildi.
Ben giremiyorum kişilerden hata veriyor siz nasıl girdiniz bilen yardım edebilir mi ?? Lumia 625 ile MaxiCep Windows Phone uygulamasından gönderildi.
Anußis Üye Çoğu dnsleri engellemişler , pcden zenmate chrome eklentisi ile girebiliyorum , şuan hiç bir mobil cihazdan giremiyorum
Çoğu dnsleri engellemişler , pcden zenmate chrome eklentisi ile girebiliyorum , şuan hiç bir mobil cihazdan giremiyorum
serinaga Üye Kişiler hub'ına twitter eklenmiyor maalesef, halen çalışıyor mu buradan arkadaşlar ? MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Kişiler hub'ına twitter eklenmiyor maalesef, halen çalışıyor mu buradan arkadaşlar ? MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.