Tavsiye Google Playe girmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
Google Playe girmiyor
arkadaslar wipe data factory resette attim wipe dalvikte yukledigim seyler gitmiyor ayrica google playe giremiyorum

• Beğen
Tepkiler: bLnmz

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Onudamı engellediler

bLnmz

bLnmz

Üye
Solid Explorer yada Root explorer yükle.
system/etc altında bulunan hosts dosyasını sil yada adını değiştir. Bu şekilde girebilirsiniz :)

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
sistemi tamamem nasil temizlerim hocam wipeler ise yaramiyoreski yuklediklerim silinmiyor nolur bi yardim edin onlarida sileyim temizlensil telefon

bLnmz

bLnmz

Üye

Bu uygulama ile kaldıramadıklarını kaldırabilirsin. İçinde önemli verin yok ise format telefonu. Daha temiz olur hem.

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
wipe data foctory reset wipe data partition olmuyo duzelmiuor baska nasil temizlenir sistem

bLnmz

bLnmz

Üye
Yazılımı tekrar kuracaksan eğer Zoots scripts var. Onunla telefonunu komple sıfırlayabilirsin.

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
onu nerden bulurum

bLnmz

bLnmz

Üye
indirebilirsin :)

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
nasil kullanirim tesekur ederimgoogle playi hallettim saolun hocambunu cwf den flaslicammi yalniz benim telefonum s4 hocam

bLnmz

bLnmz

Üye
nasil kullanirim tesekur ederimgoogle playi hallettim saolun hocambunu cwf den flaslicammi yalniz benim telefonum s4 hocam
Telefon fark etmiyor. CWM ile rom yükler gibi flashla. Sonrada romunu yükle. Tamamdır. Google Play sorununu sölediğim şekilde mi hallettiniz? Rom yükledikten sonra aynı sorunu yaşarsanız eğer aynı yöntem ile çözebilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
evet ets klasorunun ixindeki hots klasorunu sildim duzeldi rom suan elimde yok sadece bunu flaslasam sonra reboot ceksem olmazmi

• Beğen
Tepkiler: bLnmz
bLnmz

bLnmz

Üye
Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
yani romu gene indiricem oylemiha hocam son bi sorum var her custom rom cwf den yuklenirmi

bLnmz

bLnmz

Üye
yani romu gene indiricem oylemiha hocam son bi sorum var her custom rom cwf den yuklenirmi
Tabiki de. Telefonuna uygun olanı indir karışıklık olmasın da telefonu elden çıkarma :)

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
o zaman baska indirim

Takipçi Satın Al

Üst Alt