OOOO Çok Çok Çok Çok İyi YaHiç kapatmıyorum günlük en az 1 saat oyun 2 saat İnternet yarım saat konuşma internet wi fi kablosuz bluetooth sürekli açık 3 gün gidiyor şarj

abi ne diyosun sen ya ne yaptın öyle o nasıl bir bataryadır ki o şekilde 3 gün gidiyorHiç kapatmıyorum günlük en az 1 saat oyun 2 saat İnternet yarım saat konuşma internet wi fi kablosuz bluetooth sürekli açık 3 gün gidiyor şarj
Batarya özel üretim mi?Hiç kapatmıyorum günlük en az 1 saat oyun 2 saat İnternet yarım saat konuşma internet wi fi kablosuz bluetooth sürekli açık 3 gün gidiyor şarj

Yoo bildiğin 3400ma L1520 bataryası hiç kurcalamsam 4 günü bulur sanırımBatarya özel üretim mi?![]()

İyiymişYoo bildiğin 3400ma L1520 bataryası hiç kurcalamsam 5 günü bulu sanırım

Hiç kapatmıyorum günlük en az 1 saat oyun 2 saat İnternet yarım saat konuşma internet wi fi kablosuz bluetooth sürekli açık 3 gün gidiyor şarj

Hiç kapatmıyorum günlük en az 1 saat oyun 2 saat İnternet yarım saat konuşma internet wi fi kablosuz bluetooth sürekli açık 3 gün gidiyor şarj
Ekran döndürme sensörü ve NFC kapalı söylemeyi unutmuşum sizde kapatıp deneyin ayrıca bulunduğunuz konum baz istasyonuna uzaklığınız sürekli hareket halinde olmak batarya süresini etkiliyorBendede 1520 var bu anlatıma 3 gün dayanması mümkün değil. Biraz abartmışsınız.
Nokia Lumia 1520 ile gönderildi.