Öneri Twitter için ayara gerek yok

Sponsorlu Bağlantılar

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Twitter için ayara gerek yok
Arkadaşlar benim 1520 de kişiler hub a girince twitter hiç ayara gerek kalmadan çalışıyor tweetleri görebiliyorum ve tweet atabiliyorum sizde deneyin

Dejavuex

Dejavuex

Üye
O çok şarj yemez mi ya ?

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
1520 ile alakası yok bendede oyle bence de gerek yok daha mantıklı kişiler bölümünden girince

Dejavuex

Dejavuex

Üye
sürekli güncelleniyor ya twittler falan arka planda açık kalması gerekiyor çok şarj yer bence

cicoz23

Üye
Nokia Express den giriliyor

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Hiç kapatmıyorum günlük en az 1 saat oyun 2 saat İnternet yarım saat konuşma internet wi fi kablosuz bluetooth sürekli açık 3 gün gidiyor şarj

• Beğen
Tepkiler: n000k
turbocore

turbocore

Üye
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Hiç kapatmıyorum günlük en az 1 saat oyun 2 saat İnternet yarım saat konuşma internet wi fi kablosuz bluetooth sürekli açık 3 gün gidiyor şarj
abi ne diyosun sen ya ne yaptın öyle o nasıl bir bataryadır ki o şekilde 3 gün gidiyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
evet benimde dün gece dikkatimi çekti kişilerden tweet atılıyor alınıyor sorun yok ama telefona mağazadan indirdiğim Twitter uygulaması çalışmıyor

serverfun912

serverfun912

Üye
8888,8844 dnslerini deneyin forum tarafından yazılmıştı.

ARM_TR

ARM_TR

Üye
Maşallah batarya cennetten çıkma gibi :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Düzeldi

Nokia 3310 ile gönderildi.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
1520 almak şart oldu :)

efeler12

efeler12

Üye
twitter uygulaması çalışmıyor ama uygulama yeni tweet bildirimleri geliyor anlamadım tam olarak bildirimlere girince ağ hatası diyor uygulama tuhaf ben kişilerden giriyorum bildirim geldikten sonra

Akhtoher

Akhtoher

Üye

Bendede 1520 var bu anlatıma 3 gün dayanması mümkün değil. Biraz abartmışsınız.

Nokia Lumia 1520 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Bendede 1520 var bu anlatıma 3 gün dayanması mümkün değil. Biraz abartmışsınız.

Nokia Lumia 1520 ile gönderildi.
Ekran döndürme sensörü ve NFC kapalı söylemeyi unutmuşum sizde kapatıp deneyin ayrıca bulunduğunuz konum baz istasyonuna uzaklığınız sürekli hareket halinde olmak batarya süresini etkiliyor

Üst Alt