Ne diyin la sen4" ne layakında tabletler 10-15" telefonlar 7" phabletler 7-10" olur. 4" olsa olsa saat ekranı olur.
(!)
bence durur boyutlar.5c yaptılar noldu? Berbat bana göre boşuna üretiyorlar. iPhone büyük ekranlı olmamalı bence. Adamların belli kitlesi var zaten diğer firmalarla yarışa girmesine gerek yok.Yine iki model yapıp birini büyük yapmak mantıklı olur, bence. Ben olsam öyle yapardım.Sonra satışlara göre diğer iphone'un boyutu belli olurdu zaten.
![]()
5c yaptılar noldu? Berbat bana göre boşuna üretiyorlar. iPhone büyük ekranlı olmamalı bence. Adamların belli kitlesi var zaten diğer firmalarla yarışa girmesine gerek yok.

Bekleyip görücez artıkİşte 5C büyük olsaydı başka kitlelere de hitap etmiş olurdu.![]()

iPad sadece oyunlar için mi alınıyor? Tabletlerde en iyisi o
1700lira? Uygulama satın al? Tamam siz bildiğinizle devam edin. Bir şey demiyorum.
Bazi dedigib seyler dogru ama adamlar bir sistem yapiyorlar stabil kasma yok ! Samsunga bak bide kasmadan gecilmiyo telefonlari stabil degil ya para vericen guzel yada kotu iphone da adanlar 1gb ram ile herseyi yaptiriyorlar 0 kasma ama samsung s4 2 gb ram var asphalt 8de max ayarlarda kastigini gordumBildigimle devam etmiyorum abimde 5s ve ipad retina var babamda i4 ayni zamanda 2.telefonun 4s var . Emin ol apple i cok iyi biliyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyur 1700 lira . Evet uygulama satin al . Telefona tablete uygulama yuklemeden hic bir ise yaramiyor . Bluetooth dosya transferi yok . Kizilotesi ile kumanda kontrolu yok .yok oglu yok 2 sene apple kullandim . Sonuc 5 para etmez . Sadece tasarim ve kalitesi iyi o kadar....
WiFi + 4G alırsan herhalde fiyatı öyle olur 16gb kaç lira? Jailbreak yaparsan müzik atarsın çok mu önemli bir şey müzik atmak anlamıyorum sanki her gün herkes birbirine müzik atıyor. Beğendiyse gitsin indirsin. Uygulama oyun satın neden alayım .ipa dururken? yüklerim 25pp ile olur biter.Bildigimle devam etmiyorum abimde 5s ve ipad retina var babamda i4 ayni zamanda 2.telefonun 4s var . Emin ol apple i cok iyi biliyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyur 1700 lira . Evet uygulama satin al . Telefona tablete uygulama yuklemeden hic bir ise yaramiyor . Bluetooth dosya transferi yok . Kizilotesi ile kumanda kontrolu yok .yok oglu yok 2 sene apple kullandim . Sonuc 5 para etmez . Sadece tasarim ve kalitesi iyi o kadar....
Bazi dedigib seyler dogru ama adamlar bir sistem yapiyorlar stabil kasma yok ! Samsunga bak bide kasmadan gecilmiyo telefonlari stabil degil ya para vericen guzel yada kotu iphone da adanlar 1gb ram ile herseyi yaptiriyorlar 0 kasma ama samsung s4 2 gb ram var asphalt 8de max ayarlarda kastigini gordum
Birkere xperia z de kullandim s3 de htc wildfire s de note 1 iphone 4s de aralarindan en stabili iphone 4s di ama telefonun gorunusu kotuydu ve zaten ha ana menudesim yada ana ekran da peki sana bisey sorayim iphone 5s veya 5niye asphalt 8 max ayarlarda kasmiyo real racing3 de veya baska hicbi oyunda kasma gormedim arkadasimda (5s)var peki birkere tel 64 bit islemci kullaniyir istersen ana ekranda koy widgette koy kasicagini dusunmuyorum ve htc one kullanmadim ama duyduguma gore telefon stabil degil yok wifi si bozuk yok ekranda sararma varSamsung en berbat android yazilimini kullaniyor . Nexus5 g2 z1 z2 htc one bak bakalim kasiyormu..
Sana bir soru surekli menude duran widget vs. Olmayan gorev yoneticinde bi uygulamaya geri donerken onu bastan acan bi telefon neden kassin ??