Kekemelik

Sponsorlu Bağlantılar

mc muratx

mc muratx

Üye
    Konu Sahibi
Kekemelik
Merhaba arkadaşlar,yaklaşık 23 yıldır kekemelik denen illeti yaşıyorum hayatımı mahfetti bir yerde tedavi gördüm hiç fayda etmedi,beni resmen asosyal yaptı bu illet.İlk sorum kekeme biriylen konuşurken neler hissediyorsunuz (acıma,dalga geçme vs)?İkinci sorum bu sorundan nasıl kurtulabilirim ?

sailfish

sailfish

Üye
Sorunu iyi sonuç veren yerlere giderek halledebilirsin biraz araştırman gerekebilir, bence kekeme biriyle konuşmak diğer insanlarla aynı (bunu senin moralini düzeltmek için söylemiyorum, kekeme olan arkadaşım vardı) bunu sen biraz kafaya takmışsın o kadar :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Öncelikle Allah şifa versin kardeşim.
Kekemeliğini yenen çok insan var sen de yenersin merak etme inşallah.
Benim sana tavsiyem çok kitap oku.

mc muratx

mc muratx

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu iyi sonuç veren yerlere giderek halledebilirsin biraz araştırman gerekebilir, bence kekeme biriyle konuşmak diğer insanlarla aynı (bunu senin moralini düzeltmek için söylemiyorum, kekeme olan arkadaşım vardı) bunu sen biraz kafaya takmışsın o kadar :)

Bende kafaya takmamaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor ne yazık ki.
Öncelikle Allah şifa versin kardeşim.
Kekemeliğini yenen çok insan var sen de yenersin merak etme inşallah.
Benim sana tavsiyem çok kitap oku.
Teşekkürler,hergün kitabı açıp sesli bir şekilde okuyorum,faydası oluyor ama yeterli değil.

suleymaneser

suleymaneser

Üye
Sırf kekemesin diye kendini toplumdan soyutlamana hic gerek yok kardesim. Benimde yüzüm sivilce dolu çok dalga geçiyorlar dönüp bakmıyorum bile sonuçta bu benim seçtiğim birşey değil Allah vergisi aynı şey senin içinde geçerli

mc muratx

mc muratx

Üye
    Konu Sahibi
Sırf kekemesin diye kendini toplumdan soyutlamana hic gerek yok kardesim. Benimde yüzüm sivilce dolu çok dalga geçiyorlar dönüp bakmıyorum bile sonuçta bu benim seçtiğim birşey değil Allah vergisi aynı şey senin içinde geçerli
Bu türlü engeller bazen insa a hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor üstüne gidilence başarılamayacak birşey yok .

zombaka

zombaka

Üye
kekemeliğin çaresi var düzeltiyolar bir şekilde ben ne yapayım doktor alışcan başka yapabilceğin bişey yok diyor