İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Mobil siteye üyelerin rütbe yerleşimi yapıldı, nicklerin yanında parantez içinde üye rankı görülebilir
abi rütbelerin yüksekliğine göre renk verilse iyi olur gibi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: mürteza16

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Yine aynı @mürteza16

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tekrar dener misiniz lütfen?

Galaxy s4, Nexus ve Android Tapatalk dan denerseniz sevinirim? Acaba sadece AVEA nın cihazından mı yapıyor android tapatalk ?

mürteza16

mürteza16

Üye
Mobil siteye üyelerin rütbe yerleşimi yapıldı, nicklerin yanında parantez içinde üye rankı görülebilir
Bence köşeli parantez içinde görünse daha güzel olur. :)

0MG90

0MG90

Üye
Onun yerine sizinki gibi dikdörtgen içinde gözükse daha güzel durur bence.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Opera mini ile yazdığım zaman ''Mobile ile gönderdi'' yazıyor normal mi? :hmmm

mehmettech

mehmettech

Üye
Yo bende opera ile yaziyorum sorun yok :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
yazı fontu ve rengini kalıcı ayarlayabilme isteğim bu :oke:

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
yazı fontu ve rengini kalıcı ayarlayabilme isteğim bu :oke:
Maalesef bu özelligi kesinlikle kirlilik yarattığı gerekçesi ile düşünmüyoruz. Hatta yakın zamanda eski yazılan 7milyon mesajdaki tüm font biçimlendirmelerini kaldırdık sadece renk kaldı, font ailesi olarak farklı alternatif bir seçim istemiyoruz göz zevki ve görünüm açısından

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Maalesef bu özelligi kesinlikle kirlilik yarattığı gerekçesi ile düşünmüyoruz. Hatta yakın zamanda eski yazılan 7milyon mesajdaki tüm font biçimlendirmelerini kaldırdık sadece renk kaldı, font ailesi olarak farklı alternatif bir seçim istemiyoruz göz zevki ve görünüm açısından
Anladım tamam :oke:

yaren_dede

yaren_dede

Üye

peki fontun rengini ve kalınlığını belirleme seçeneği getirilemezmi profil ayarlarına?

• Beğen
Tepkiler: mürteza16, _YldZEneS_ ve İhtiyar007
Uhops

Uhops

Üye
Wi-Fi ile bağlandığım zaman telefonumdan opera mini açılmadığı zaman mecbur Nokia Tarayıcı ile girdim, maxicep.com/forum sitesinde sorun yok ama konuya girdiğim zaman eski zamanlar da ki 0.facebook gibi; linkler mavi, yazılar siyah, arka plan tümden bembayaz. Ama opera miniden girince bir sorun yok. UC browserden denedim ondada tarayıcının kendisi kasıyor zaten.

hikmet366

hikmet366

Üye
Samsung Tab 3 T210 Dan mesaj yazıyorum tapatalk ile gönderdiğimde mobil yazıyor

mürteza16

mürteza16

Üye
Buradaki mesajlar silinmiş. :hmmm

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Wi-Fi ile bağlandığım zaman telefonumdan opera mini açılmadığı zaman mecbur Nokia Tarayıcı ile girdim, maxicep.com/forum sitesinde sorun yok ama konuya girdiğim zaman eski zamanlar da ki 0.facebook gibi; linkler mavi, yazılar siyah, arka plan tümden bembayaz. Ama opera miniden girince bir sorun yok. UC browserden denedim ondada tarayıcının kendisi kasıyor zaten.
Şu anda sorun var mı ?

murat17282

murat17282

Üye
NOKİA C7 HACK YAPMAYI BİLEN VARSA RESİMLİ ANLATIM İLE YADA BAŞKA BİR ŞEKİLDE YARDIM EDEBİLİRMİ ????

Üst Alt