_YldZEneS_
Üye
abi rütbelerin yüksekliğine göre renk verilse iyi olur gibiMobil siteye üyelerin rütbe yerleşimi yapıldı, nicklerin yanında parantez içinde üye rankı görülebilir

abi rütbelerin yüksekliğine göre renk verilse iyi olur gibiMobil siteye üyelerin rütbe yerleşimi yapıldı, nicklerin yanında parantez içinde üye rankı görülebilir

İmzayi pasif yaptim.İmzayi pasif yapip dener misin bir de ?
Evet.Yine aynı @mürteza16

Bence köşeli parantez içinde görünse daha güzel olur.Mobil siteye üyelerin rütbe yerleşimi yapıldı, nicklerin yanında parantez içinde üye rankı görülebilir

Onun yerine sizinki gibi dikdörtgen içinde gözükse daha güzel durur bence.Mobil siteye üyelerin rütbe yerleşimi yapıldı, nicklerin yanında parantez içinde üye rankı görülebilir
Maalesef bu özelligi kesinlikle kirlilik yarattığı gerekçesi ile düşünmüyoruz. Hatta yakın zamanda eski yazılan 7milyon mesajdaki tüm font biçimlendirmelerini kaldırdık sadece renk kaldı, font ailesi olarak farklı alternatif bir seçim istemiyoruz göz zevki ve görünüm açısındanyazı fontu ve rengini kalıcı ayarlayabilme isteğim bu![]()
Anladım tamamMaalesef bu özelligi kesinlikle kirlilik yarattığı gerekçesi ile düşünmüyoruz. Hatta yakın zamanda eski yazılan 7milyon mesajdaki tüm font biçimlendirmelerini kaldırdık sadece renk kaldı, font ailesi olarak farklı alternatif bir seçim istemiyoruz göz zevki ve görünüm açısından

Maalesef bu özelligi kesinlikle kirlilik yarattığı gerekçesi ile düşünmüyoruz. Hatta yakın zamanda eski yazılan 7milyon mesajdaki tüm font biçimlendirmelerini kaldırdık sadece renk kaldı, font ailesi olarak farklı alternatif bir seçim istemiyoruz göz zevki ve görünüm açısından
Bu konuda mevcut çalışma var yakın zamanda düzelecektirSamsung Tab 3 T210 Dan mesaj yazıyorum tapatalk ile gönderdiğimde mobil yazıyor

hiç yazmıyordu yine iyiBu konuda mevcut çalışma var yakın zamanda düzelecektir![]()

Şu anda sorun var mı ?Wi-Fi ile bağlandığım zaman telefonumdan opera mini açılmadığı zaman mecbur Nokia Tarayıcı ile girdim, maxicep.com/forum sitesinde sorun yok ama konuya girdiğim zaman eski zamanlar da ki 0.facebook gibi; linkler mavi, yazılar siyah, arka plan tümden bembayaz. Ama opera miniden girince bir sorun yok. UC browserden denedim ondada tarayıcının kendisi kasıyor zaten.