O bir katil

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
O bir katil
İngiltere Premier Lig takımlarından Norwich City forması giyen Leroy Fer, resmi twitter hesabı üzerinden Galatasaraylı Melo'yu katile benzetti.

Fenerbahçeli Joseph Yobo'nun formasını giydiği Norwich City'de forma giyen Hollandalı orta saha oyuncusu Leroy Fer, Galatasaray-Chelsea maçı esnasında "Felipe Melo bir katil"tweeti attı.

Resmi twitter hesabından böyle bir mesaj yazan Fer'e bazı İngiliz taraftarlar da "senin kadar iyi değil ama" cevabını gönderdiler.

fk555897

fk555897

Üye
Ben neden böyle birşey yazdığını çözemedim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Felipe Meló is a killer!!!

Resmi twitter hesabından böyle bir mesaj yazan Fer’e bazı İngiliz taraftarlar “senin kadar iyi değil ama” cevabı ile tepki gösterdi. Fer, gelen tepkiler üzerine bir mesaj daha gönderdi ve "İnsanlar çok komik. "Killer" sözünü pozitif bir yönde kullanmıştım, o çok muhteşem bir oyuncu" sözlerini kullandı.

Adamı yanlış anlamışlar beyler,:islik Hani; 'Manyaksın dostum' dersiniz ya kimi zaman, işte bu cümledeki manyak sözcüğü aptal, gülünç, dengesiz vs.vs. anlamlarında değil, kullanış bakımından harikasın, süpersin vb. gibi övgü ifadelerini kasteder ya, o anlamda kullanılmış masum bir sözcük yani. Yerseniz! :D

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Felipe Meló is a killer!!!

Resmi twitter hesabından böyle bir mesaj yazan Fer’e bazı İngiliz taraftarlar “senin kadar iyi değil ama” cevabı ile tepki gösterdi. Fer, gelen tepkiler üzerine bir mesaj daha gönderdi ve "İnsanlar çok komik. "Killer" sözünü pozitif bir yönde kullanmıştım, o çok muhteşem bir oyuncu" sözlerini kullandı.

Adamı yanlış anlamışlar beyler,:islik Hani; 'Manyaksın dostum' dersiniz ya kimi zaman, işte bu cümledeki manyak sözcüğü aptal, gülünç, dengesiz vs.vs. anlamlarında değil, kullanış bakımından harikasın, süpersin vb. gibi övgü ifadelerini kasteder ya, o anlamda kullanılmış masum bir sözcük yani. Yerseniz! :D
:kop2:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR