cep telefonu olarak n95 var düşünürsen Bir iki ay içinde telefon alacaktım orda satmayı düşünüyordum ucuza gitmesin diye geçici olarak bir tv ye de ihtiyacım yok değil telefon temiz tüm özellikleri çalışıyor ama batarya pek gitmiyor 1000 mah batarya var ama günü zor kurtarıyor sanırım 10 tl batarya masrafı olacak garanti zaten sorma kaç senelik makina ama emin olabilirsin tüm özellikleri donanımı çalışıyor sistem olarak zaten kuşkun olmasın beni symbiandan bilen bilir a dan z ye tertemiz n95 fiyat olarak beklentim 120 tl civarı telefoncu zaten 100 lira verdi heni ben sıfır tel alırken 150 ye sayarım hesabı diye saklıyordum satmıyordum sunyy kutuların fiyatı araştırmadım ama en son aldığımda 120 tl idi ikinci el gözü ile bakarsak yarı yarı dersen 60 en son arkadaşım altı 37 ekran tv sıfırı 120 tl onunda ikinci eli yarı yarı dersen 60 tl eder toplamda 120 benim telefonun kargosu sana ait tv nin kide bana ait doğal olarak benim kargo fiyatım daha çok olacak ağırlık olarak kabulse fitleşelim tabii bu benim görüşüm sende beklentilerini söylersen ortasını bulmaya çalışalım yoksa nasip değilmiş diyelim vedalaşalım

fotolar biraz bulanık nokia 701 ile çektim otomatik odaklama yok florasan ışık olunca da iyice flu oldu ama iyi kötü görünüyor oluru varsa yarın gündüz ışığında çekip net resimler ekleyebilirim
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız