Öneri google play store durduruldu hatası :/

Sponsorlu Bağlantılar

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
google play store durduruldu hatası :/
Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce freedom programını yüklemiştim sonra play store a giremez oldum önbellek uygulams verisi vb. Her şeyi silip denedim olmadı rom manager den silip netten son sürümünü indirdim kurdum yine olmadı sürekli google play store durduruldu hatasını alıyorum lütfen çok acil yardım !!!!

KırcalıHolding

Üye
Lucky patcherle sistem dosyası olarak yükle teli yeniden başlat tamamdır.birde girerken freedoma gir ayarlardan pasif duruma getir..bsktın gene olmadı marketin apk sini normal yükle dene..

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Lucky patcherle sistem dosyası olarak yükle teli yeniden başlat tamamdır.birde girerken freedoma gir ayarlardan pasif duruma getir..bsktın gene olmadı marketin apk sini normal yükle dene..

Freedom u sildim ama

KırcalıHolding

Üye
Tekrar yükleyip ayarlardan pasif yap

• Beğen
Tepkiler: deadboringQ7
deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin işlemi nasıl yapacağım hakkında biraz bilgilendirebilirmisin çünkü programa yabancıyım biraz ? (Lucky patcher )

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Dediğin işlemi nasıl yapacağım hakkında biraz bilgilendirebilirmisin çünkü programa yabancıyım biraz ? (Lucky patcher )

google playi tekrar sistem uygulamasi yap ve freedomu yukleyip pasif yap duzelecektir buyuk olasilikla

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
luky turkce zaten guncelle uygulamayi

• Beğen
deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
luky turkce zaten guncelle uygulamayi
Google play store basılı tutunca şunlar gelio
1 özel yama
2 lisans kontrlünü kpat.
3 google rklamlarını kpat.
4 change permissons and activiates
5 manuel patcher
6 yamayı cihaz yeniden başlatıldığında uygula
hangisini seçecem ?

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
basili tutma bir kere tikla secenekleri goreceksin ustteki gibi

• Beğen
deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
sistem uygulamasi yapacaksin.
luky ile ne yapmaya calisiyordun?
İlk başta söylediğim gibi programa yabancıyım k.b şimdi bu taşıma olayı nasıl olacak yani tel hafızasından hafıza kartına taşıma gibi bi şey değil demi ?

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
İlk başta söylediğim gibi programa yabancıyım k.b şimdi bu taşıma olayı nasıl olacak yani tel hafızasından hafıza kartına taşıma gibi bi şey değil demi ?

evet sag cebinden alip sol cebine koyacaksin :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Dostum o programı yükledim şimdi ne yapmam gerekiyor pşay storu bulup taşımamı yapıcam ?

uygulama bende yuklu degil ama menusunde uygulamalar gorunuyordur taşıma islemini yap yada root xplorer ile system apps icine apk tasi restart yap nasil kolayina geliyorsa

Takipçi Satın Al

Üst Alt