Telefon Tavsiyesi Tavsiye |1100TL

Sponsorlu Bağlantılar

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiye |1100TL
Merhaba arkadaşlar yeni bir telefon alacağım ve en azından bir 4 yıl kullanmayı düşünüyorum bu yüzden de anroide pek
sıcak bakmıyorum düşünmüyorumda değil..

Telefonda oyun oynamam arada sırada canım sıkılırsa subway surf gibi oyunlara az oynarım ama öyle deli gibi 2-3 saatde oynamam devamlı kullanacaklarım whatsapp,face, internet

Telefondan istediklerim
1. İşletim sistemi stabil olacak ve en az 3 yıl güncelleme alacak
2. Ekranı en az 4.5 inç en fazla 5 olmalı
3. Sağlam olmalı
4. Şarjının 14 saat flan gitmesi lazım
5. İnternet tarayıcısı hızlı olmalı ve daha az veri harcaması lazım cepnet kullanıyorum
6. Birde telefonun kasası dörtgen biçiminde olmalı s4 gibi oval biçimde olanları sevmiyorum

Düşündüğüm telefonlar

Lumia 925: Bu telefonu 1 aydır araştırıyorum işletim sistemi stabil ve uzun süre güncelleme alacağı söyleniliyor , marketi benim istediklerimi karşılar uzun süre kullanacağım içinde şuanda bunda kararlı gibiyim ama arkadaşlarım kafamı karıştırıyorlar teknosa ve bimeksde flan bulamadım bu telefonu inceleyemedim ama telefonun yorumlarındada
çok iyi deniliyo.

Xperia Z: Telefon çıkalı 1 seneyi geçti bazı arkadaşlarımdada var telefonun tasarımını çok seviyorum aynı derece sağlamlığınıda ama işte uzun süre kullanıcağım için android sıkıntı yaparmı diye düşünüyorum mâlum ios flan 1Gb
ram'e geçmişken anroid 3Gb ramli telefonlara çıktı yani android tarafında çıta her geçen gün yükseliyor uzun süre kullanılacağı için sıkıntı yaratabilir.

LG G2: düşünmüyorum ekranı biraz büyük gibi ve bana sağlam bir telefon olması lazım öyle kılıfla vs. kullanamam ben
yere düşebilir vs. hassas telefon diyorlar eledim gibi
listeyi uzatabiliriz

Ben kafamda işi bitirdim gibi ama size bi danışıyım dedim hepinize teşekkürler

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Lumia 925 tam sana gore

• Beğen
Tepkiler: R.A.M
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
lumia ideali bencede

Xperia Z v Lg g2 1100 aşıyorlar

alternatif olarak bunlarada bakabilirsin

bulabilirsen O fiyata Nexus 5
Xperia Sp
Lg Optimus G

• Beğen
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Biraz daha koyup Nexus 5 alabilirsin.

• Beğen
R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
lumia ideali bencede

Xperia Sp
Lg Optimus G
lumia ideali bencede

Xperia Sp
Lg Optimus G
nexus 1400 flan aşıyor hocam yazın leptop alacam birde, 925in bataryasından ve arka kapak boşluğu varmış ondan korkuyorum mağazada inceledim çok süper telefon kasa olarak

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Sp ve Optimus G varda onlarada güncelleme gelmeyecek daha bütçeyi artır al nexsus 5i 3 değil 5 sene güncelleme alır hemde safgan android 4 nala dıgıdık dıgıdık dıgıdık :hmmm

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
Sp ve Optimus G varda onlarada güncelleme gelmeyecek daha bütçeyi artır al nexsus 5i 3 değil 5 sene güncelleme alır hemde safgan android 4 nala dıgıdık dıgıdık dıgıdık :hmmm
bütçeyi kasmış halim bu :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
o zaman lumiayı al işini görür :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bilgin yok :hih:

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5?Nexus bütçeyi aşıyor da Xperia Z ile LG G2 nasıl aşmıyor? :hmmmXZde 2gb ram sıkıntı yapmaz ama ben XZ tavsiye etmem.

Son düzenleme:
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
5 yil 3 yil adam 18 ay dedi sen naptin? :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
18 ay azmı :hmmm

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
google bu desteğide tam verir herhalde :hmmm

Invoke

Invoke

Üye
@cihat37

4 yıla her cihaz eskir, teknoloji acayip bir hızla ilerliyor. Windowsphone da olsa iOS da olsa 4 yılda cihaz geri kalacak. Nexus da gider 3-4 yıl kullanıma göre değişir bu. Siz idare ederseniz her cihaz da idare eder. Benim eski rayi kardeşim kullanıyor şuan. Cihaz 2. yılını tamamladı hala devam ediyor. 15 Liraya bir batarya aldım, takır takır, sıfır gibi. :D Androidde daha önemli olan XDA desteği. 2011Xperiaların desteği sağlamdı, Rayde Android 4.4.2 yüklü. Nexus'un da desteği iyi. Yani diyeceğim o ki alacağın cihazın önce bir xda sayfasına bak.

925 kullanmadım ama incelemiştim, bence güzel cihaz. WP sana uygunsa al, bana pek uygun değil. Dosya yöneticin yok. Markete bağımlısın. Öyle apksini indireyim yükleyim olayı yok. Ama açıkcası Nokia bir kere kaliteli. Anladığım kadarıyla aradığın bir özellikte bu zaten. Kullanım pek akmıyor bence. Akmıyordan kastım, cihaz kasıyor değil. Nasıl diyim android daha kullanışlı geliyor bana. Ayrıca 925 1100liradan pahalı bir cihaz.

XZ: Sağlam, kaliteli cihaz da ekranı soluk biraz. Şarjı da pek iyi gitmiyor diyorlar. Bunun da desteği fena değil. Adreno 320 gpu/ 1080p ekran oyunlarda biraz geri kalır. Nexus 5'e göre her açıdan geri kalır. (Ekran, ses, performans, destek...) Ki bu da pahalı bir cihaz değil mi? Sıfır 1100 liraya XZ bulabildin mi hiç?

Android alırsan ben kesinlikle Nexus 5 öneririm, en mantıklı seçenek olur. Başka platformlara yönelirsen zaten androiddeki kadar cihaz seçeneği ya da kalabalığı yok.

MaxipmaN

Üye
1100 tlye 925 var mı ki sanmam

Takipçi Satın Al

Üst Alt